Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yatak odasına milyonlara sesi çıkmayanlar saldıracak yer arıyor!

SİYASET 10.09.2019 - 11:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2809+ kez okundu.
 

Yatak odasına milyonlara sesi çıkmayanlar saldıracak yer arıyor!

CHP’li Engin Taşdemir, Fatma Kaplan Hürriyet’e karşı yürütülen karalama kampanyasıyla ilgili konuştu.”Siyaset üretemeyen vakıf ve derneklere verilen milyonları görmeyenler boş işlerin peşine düşüyor. Restore edilen konağa yerleştirilen ve kimin kullandığı belli olmayan yatak odasını eleştiremeyenler Fatma Kaplan Hürriyet’e saldıracak yer arıyor. Hürriyet’in Atatürkçülüğünü milleyetçiliğini hiç kimse sorgulayamaz” dedi.

İzmit Belediyesi ve Fatma Kaplan Hürriyet üzerinden bir süredir yürütülen itibar saldırılarına yönelik konuşan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir çok sert açıklamalarda bulundu. Taşdemir şöyle konuştu; “SanatFest tarafından organize edilen festival sonrasında İzmit Belediyesi ve başkan Fatma Kaplan Hürriyet üzerinden bir karalama kampanyası başlatıldı. Festivalde sahne alan bir DJ’in sosyal medya paylaşımlarını gündeme getirenler, birçoğunun sahte olduğu mahkeme tarafından tespit edilen paylaşımlarla İzmit Belediyesi’ni ve başkanımızı eleştirmeye başladı. Gölgelerde saklanan, kirli çukurlarında belediyemize ve başkanımıza saldıracak fırsat kollayanlar bir bir ortaya çıktı. 15 yılda belediyeyi batma noktasına getirenler peşi sıra açıklamalar yayınladı. NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRIYORLAR Yalan yanlış beyanatlarla başlatılan karalama kampanyası bir kez daha gösterdi ki İzmit Belediyemiz ve başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet doğru yoldu. Yapılan bütün işler halkta karşılık buluyor. Sosyal demokrat belediyecilik halka temas ediyor. Bu yüzden kuduruyorlar. İzmit’i kaybettiler, sıranın Büyükşehir’de olduğunu biliyorlar. Biz belediyelerdeki israf harcamalarını açıkladıkça, biz onların lüks yaşamlarını gözler önüne serdikçe, biz siyaset ürettikçe ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Siyaset üretemeyen, vakıf ve derneklere verilen milyonları görmeyenler boş işlerin peşine düşüyor. İzmit Belediyesi’ni nasıl eleştiririz diye düşüneceğinize, Büyükşehir’de nasıl işler yapabiliriz diye düşünün. Kocaelispor’a verdiğiniz 8 milyondan başka 6 ayda ne yaptınız? NEREDEN OY GELECEKSE… İzmit’teki siyasilerin iki yüzlülüğünü bugün bir kez daha gördük. Restore edilen konağa yerleştirilen ve kimin kullandığı belli olmayan yatak odasını eleştiremeyenler, AKP’nin, AKP’li yöneticilerin tek bir yanlışına ses etmeyenler başarılı olduğundan, daha da başarılı olacağını bildiklerinden Fatma Kaplan Hürriyet’e saldıracak yer arıyor. Yaşanan bu son olay da, nereden saldıracağını bilemeyen bu anlayışın sonucudur. Sayın başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e Atatürkçülüğü ve milliyetçiliği üzerinden saldırmak akıl alır bir şey değildir. Fatma Kaplan Hürriyet’in Atatürkçülüğünü ve milliyetçiliğini hiç kimse sorgulayamaz. Hele hele bugüne kadar bu değerleri ayaklar altına alarak siyaset yapanlar, nereden oy gelecekse oraya göre kıvıranlar hiç sorgulayamaz."
CHP’li Engin Taşdemir, Fatma Kaplan Hürriyet’e karşı yürütülen karalama kampanyasıyla ilgili konuştu.”Siyaset üretemeyen vakıf ve derneklere verilen milyonları görmeyenler boş işlerin peşine düşüyor. Restore edilen konağa yerleştirilen ve kimin kullandığı belli olmayan yatak odasını eleştiremeyenler Fatma Kaplan Hürriyet’e saldıracak yer arıyor. Hürriyet’in Atatürkçülüğünü milleyetçiliğini hiç kimse sorgulayamaz” dedi.

İzmit Belediyesi ve Fatma Kaplan Hürriyet üzerinden bir süredir yürütülen itibar saldırılarına yönelik konuşan CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Engin Taşdemir çok sert açıklamalarda bulundu. Taşdemir şöyle konuştu; “SanatFest tarafından organize edilen festival sonrasında İzmit Belediyesi ve başkan Fatma Kaplan Hürriyet üzerinden bir karalama kampanyası başlatıldı. Festivalde sahne alan bir DJ’in sosyal medya paylaşımlarını gündeme getirenler, birçoğunun sahte olduğu mahkeme tarafından tespit edilen paylaşımlarla İzmit Belediyesi’ni ve başkanımızı eleştirmeye başladı. Gölgelerde saklanan, kirli çukurlarında belediyemize ve başkanımıza saldıracak fırsat kollayanlar bir bir ortaya çıktı. 15 yılda belediyeyi batma noktasına getirenler peşi sıra açıklamalar yayınladı.

NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRIYORLAR

Yalan yanlış beyanatlarla başlatılan karalama kampanyası bir kez daha gösterdi ki İzmit Belediyemiz ve başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet doğru yoldu. Yapılan bütün işler halkta karşılık buluyor. Sosyal demokrat belediyecilik halka temas ediyor. Bu yüzden kuduruyorlar. İzmit’i kaybettiler, sıranın Büyükşehir’de olduğunu biliyorlar. Biz belediyelerdeki israf harcamalarını açıkladıkça, biz onların lüks yaşamlarını gözler önüne serdikçe, biz siyaset ürettikçe ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Siyaset üretemeyen, vakıf ve derneklere verilen milyonları görmeyenler boş işlerin peşine düşüyor. İzmit Belediyesi’ni nasıl eleştiririz diye düşüneceğinize, Büyükşehir’de nasıl işler yapabiliriz diye düşünün. Kocaelispor’a verdiğiniz 8 milyondan başka 6 ayda ne yaptınız?

NEREDEN OY GELECEKSE…

İzmit’teki siyasilerin iki yüzlülüğünü bugün bir kez daha gördük. Restore edilen konağa yerleştirilen ve kimin kullandığı belli olmayan yatak odasını eleştiremeyenler, AKP’nin, AKP’li yöneticilerin tek bir yanlışına ses etmeyenler başarılı olduğundan, daha da başarılı olacağını bildiklerinden Fatma Kaplan Hürriyet’e saldıracak yer arıyor. Yaşanan bu son olay da, nereden saldıracağını bilemeyen bu anlayışın sonucudur. Sayın başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e Atatürkçülüğü ve milliyetçiliği üzerinden saldırmak akıl alır bir şey değildir. Fatma Kaplan Hürriyet’in Atatürkçülüğünü ve milliyetçiliğini hiç kimse sorgulayamaz. Hele hele bugüne kadar bu değerleri ayaklar altına alarak siyaset yapanlar, nereden oy gelecekse oraya göre kıvıranlar hiç sorgulayamaz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.