Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yankesiciler polise yakalandı

ASAYİŞ 01.05.2019 - 01:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2330+ kez okundu.
 

Yankesiciler polise yakalandı

İzmit ve Derince’de yankesicilik ve hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen ikisi kadın 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit ve Derince’de yankesicilik ve hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen ikisi kadın 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İzmit ve Derince ilçelerinde 24 Aralık 2018 ile 15 Nisan 2019 tarihleri arasında 4 ayrı yankesicilik ve 1 marketten hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde akraba oldukları öğrenilen ve biri hamile olmak üzere 2 kadın şüpheli ile 1 erkek şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İddialara göre Kocaeli Derince İlçesinde bir marketler zincirinin şubesine giren şahıslar, 800 TL değerinde malzeme çaldı. Ayrıca Derince ve İzmit İlçelerinde 4 ayrı otobüs durağında beklemekte olan vatandaşların otobüslere bindikleri esnada sıkıştırılarak ceplerindeki cüzdan veya çantalarındaki telefonları çalındı. Adliyeye sevk edildiler Genellikle orta yaşlı ve yaşlı vatandaşları duraklarda otobüse binerken sıkıştırıp, cüzdan ya da telefonlarını alan ve bu yolla yaklaşık 5 bin TL para ve 1 adet cep telefonu çalan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri, izlenen güvenlik ve MOBESE kameraları ile olayları bir hamile 2 kadın ile bir erkek şahısın gerçekleştirdiği tespit edildi. Şahıslar takibe alınarak önceki gün D-100 Karayolu üzeri İzmit Orduevi mevkiinde kullandıkları otomobil durdurularak yakalandı. Olayla ilgili olarak yakalanan 7 aylık hamile ve 43 ayrı suçtan sabıkalı Ç.A. (22), 20 ayrı suçtan sabıkalı K.A. (46) isimli kadın ile birlikte 5 ayrı suçtan sabıkalı K.G. (52) isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İşlemleri tamamlanan 3 şüpheli Kocaeli Adliyesine sevk edildi.   
İzmit ve Derince’de yankesicilik ve hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen ikisi kadın 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit ve Derince’de yankesicilik ve hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlenen ikisi kadın 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İzmit ve Derince ilçelerinde 24 Aralık 2018 ile 15 Nisan 2019 tarihleri arasında 4 ayrı yankesicilik ve 1 marketten hırsızlık olayları ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde akraba oldukları öğrenilen ve biri hamile olmak üzere 2 kadın şüpheli ile 1 erkek şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İddialara göre Kocaeli Derince İlçesinde bir marketler zincirinin şubesine giren şahıslar, 800 TL değerinde malzeme çaldı. Ayrıca Derince ve İzmit İlçelerinde 4 ayrı otobüs durağında beklemekte olan vatandaşların otobüslere bindikleri esnada sıkıştırılarak ceplerindeki cüzdan veya çantalarındaki telefonları çalındı.

Adliyeye sevk edildiler

Genellikle orta yaşlı ve yaşlı vatandaşları duraklarda otobüse binerken sıkıştırıp, cüzdan ya da telefonlarını alan ve bu yolla yaklaşık 5 bin TL para ve 1 adet cep telefonu çalan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri, izlenen güvenlik ve MOBESE kameraları ile olayları bir hamile 2 kadın ile bir erkek şahısın gerçekleştirdiği tespit edildi. Şahıslar takibe alınarak önceki gün D-100 Karayolu üzeri İzmit Orduevi mevkiinde kullandıkları otomobil durdurularak yakalandı. Olayla ilgili olarak yakalanan 7 aylık hamile ve 43 ayrı suçtan sabıkalı Ç.A. (22), 20 ayrı suçtan sabıkalı K.A. (46) isimli kadın ile birlikte 5 ayrı suçtan sabıkalı K.G. (52) isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. İşlemleri tamamlanan 3 şüpheli Kocaeli Adliyesine sevk edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.