Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yangında evsiz kalan aileye Büyükşehir’den yardım eli

ASAYİŞ 06.06.2020 - 00:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2619+ kez okundu.
 

Yangında evsiz kalan aileye Büyükşehir’den yardım eli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez ilçesi Dikmen köyünde çıkan yangında evsiz kalan Atar ailesine yardım elini uzattı.

Körfez ilçesi Dikmen köyünde ikamet eden Atar ailesinin evinden elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. 8 kişinin yaşadığı ve yangın nedeniyle evsiz kalan aileye aynı güm zaman kaybetmeden Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Mağdur ailenin acil ihtiyaçları Büyükşehir ekipleri tarafından karşılandı.   KÖRFEZ DİKMEN KÖYÜNDE YANGIN Önceki gün Körfez ilçesine bağlı Dikmen Köyü’nde meydana gelen yangında bir ev tamamen küle döndü. Atar ailesinin yaşadığı ahşap evde elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Yapılan tüm müdahaleye rağmen ahşap olan ev tamamen kullanılamaz hale geldi. 8 KİŞİLİK AİLEYE YARDIM Yangın nedeniyle evsiz kalan ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seferber oldu. Yangının akabinde aynı gün Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nca 8 kişilik ailenin gerekli olan acil ihtiyaçları hemen karşılandı. AİLEYE DESTEK VERİLECEK Yangında ev halkı zarar görmezken, ahşap olan evde büyük maddi hasar meydana geldi. Evle birlikte tüm eşyalar da kullanılamaz halde. Gerekli sosyal incelemeler yapıldıktan sonra aileye Büyükşehir Belediyesi tarafından destek sağlanacağını yetkililer tarafından aktarıldı.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez ilçesi Dikmen köyünde çıkan yangında evsiz kalan Atar ailesine yardım elini uzattı.

Körfez ilçesi Dikmen köyünde ikamet eden Atar ailesinin evinden elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. 8 kişinin yaşadığı ve yangın nedeniyle evsiz kalan aileye aynı güm zaman kaybetmeden Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Mağdur ailenin acil ihtiyaçları Büyükşehir ekipleri tarafından karşılandı.  

KÖRFEZ DİKMEN KÖYÜNDE YANGIN

Önceki gün Körfez ilçesine bağlı Dikmen Köyü’nde meydana gelen yangında bir ev tamamen küle döndü. Atar ailesinin yaşadığı ahşap evde elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Yapılan tüm müdahaleye rağmen ahşap olan ev tamamen kullanılamaz hale geldi.

8 KİŞİLİK AİLEYE YARDIM

Yangın nedeniyle evsiz kalan ailenin ihtiyaçlarını karşılamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi seferber oldu. Yangının akabinde aynı gün Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nca 8 kişilik ailenin gerekli olan acil ihtiyaçları hemen karşılandı.

AİLEYE DESTEK VERİLECEK

Yangında ev halkı zarar görmezken, ahşap olan evde büyük maddi hasar meydana geldi. Evle birlikte tüm eşyalar da kullanılamaz halde. Gerekli sosyal incelemeler yapıldıktan sonra aileye Büyükşehir Belediyesi tarafından destek sağlanacağını yetkililer tarafından aktarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.