Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yangın mağdurlarının çatısı onarılıyor

YAŞAM 19.11.2019 - 18:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2217+ kez okundu.
 

Yangın mağdurlarının çatısı onarılıyor

İzmit Hatipköy mevkiinde bulunan bir binada çıkan yangında kullanılamaz hale gelen 4 dairenin çatısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce onarılıyor.

İzmit ilçesi Hatipköy mevkiinde bulunan bir binada çıkan yangında 4 daire kullanılamaz hale gelmişti. Kış öncesi evsiz kalan ailelere yardım edilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın talimat verdi.  AİLELERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLDİ Geçtiğimiz gün İzmit ilçesi Hatipköy Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın çatısında yapılan çalışma sırasında yangın çıkmıştı. Yangın sonrası üst katlarda bulunan 4 daire kullanılamaz hale geldi. Yangından dolayı mağdur olan vatandaşların mağduriyetini duyan Başkan Tahir Büyükakın, ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat vermişti.  ÇATI ONARILILIYOR Maddi hasarın giderilmesi ve binanın çatısının onarılması için Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı harekete geçti. Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce mağdur ailelere çatı malzemesi yardımı yapılarak yangından kullanılmaz hale gelen çatı onarılmaya başlandı. Ağır kış şartları gelmeden çatının onarılmaya başlamasıyla aileler mutlu oldu.
İzmit Hatipköy mevkiinde bulunan bir binada çıkan yangında kullanılamaz hale gelen 4 dairenin çatısı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce onarılıyor.

İzmit ilçesi Hatipköy mevkiinde bulunan bir binada çıkan yangında 4 daire kullanılamaz hale gelmişti. Kış öncesi evsiz kalan ailelere yardım edilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın talimat verdi.

 AİLELERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLDİ

Geçtiğimiz gün İzmit ilçesi Hatipköy Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın çatısında yapılan çalışma sırasında yangın çıkmıştı. Yangın sonrası üst katlarda bulunan 4 daire kullanılamaz hale geldi. Yangından dolayı mağdur olan vatandaşların mağduriyetini duyan Başkan Tahir Büyükakın, ailelerin ihtiyaçlarının giderilmesi için talimat vermişti.

 ÇATI ONARILILIYOR

Maddi hasarın giderilmesi ve binanın çatısının onarılması için Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı harekete geçti. Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce mağdur ailelere çatı malzemesi yardımı yapılarak yangından kullanılmaz hale gelen çatı onarılmaya başlandı. Ağır kış şartları gelmeden çatının onarılmaya başlamasıyla aileler mutlu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.