Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yanan aracı vatandaş söndürdü

ASAYİŞ 14.07.2018 - 21:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2595+ kez okundu.
 

Yanan aracı vatandaş söndürdü

Körfez Yarımca Atalar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde park halinde duran hafif ticari araç bir anda yanmaya başladı.

34 EB 7022 plakalı aracın torpido bölümünde başlayan yanma çevreden yetişen vatandaşların müdahalesi ile kontrol altına alındı. Rahmi Ata adlı sürücüye ait olan araç yangın tüpleri ile gelen Metin Akdemir ve Zafer Kılıç tarafından söndürülürken olay yerine gelen körfez itfaiyesi de soğutma yaptı.Elektrik akşamında yanma nedeniyle hasar oluşurken söndürme çalışmaları çevrede heyecanla karşılandı  
Körfez Yarımca Atalar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde park halinde duran hafif ticari araç bir anda yanmaya başladı.

34 EB 7022 plakalı aracın torpido bölümünde başlayan yanma çevreden yetişen vatandaşların müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Rahmi Ata adlı sürücüye ait olan araç yangın tüpleri ile gelen Metin Akdemir ve Zafer Kılıç tarafından söndürülürken olay yerine gelen körfez itfaiyesi de soğutma yaptı.Elektrik akşamında yanma nedeniyle hasar oluşurken söndürme çalışmaları çevrede heyecanla karşılandı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.