Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Yağmur sonrası mazgallar temizlendi

GÜNDEM 13.06.2019 - 23:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1537+ kez okundu.
 

Yağmur sonrası mazgallar temizlendi

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde etkili olan sağanak yağışlar sonrasında mazgallarda temizlik çalışması yürüttü

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezindeki yağmur suyu ızgaralarının temizliğini gerçekleştirerek olası su baskınlarına karşı önlemlerini arttırıyor. Yaşanabilecek su baskınlarına karşı yağmur suyunun rögarlara hızlı bir şekilde akışını sağlamak için yağmur suyu ızgaraları Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün oluşturduğu ekipler tarafından temizleniyor. TIKANIKLIKLARI ÖNLÜYOR Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililer, “Şiddetli yağışlar sonrası vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ilçemizdeki mazgallarımızı temizleyerek vatandaşlarımızın tekrar hizmetine sunuyoruz. Ekiplerimiz mazgalların temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar. Amacımız, muhtemel yağışlardan kaynaklanabilecek tıkanıklıklar nedeniyle olası sel ve su taşkınlarına karşı erken önlem almaktır” dedi.    
Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde etkili olan sağanak yağışlar sonrasında mazgallarda temizlik çalışması yürüttü

Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezindeki yağmur suyu ızgaralarının temizliğini gerçekleştirerek olası su baskınlarına karşı önlemlerini arttırıyor. Yaşanabilecek su baskınlarına karşı yağmur suyunun rögarlara hızlı bir şekilde akışını sağlamak için yağmur suyu ızgaraları Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün oluşturduğu ekipler tarafından temizleniyor.

TIKANIKLIKLARI ÖNLÜYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkililer, “Şiddetli yağışlar sonrası vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ilçemizdeki mazgallarımızı temizleyerek vatandaşlarımızın tekrar hizmetine sunuyoruz. Ekiplerimiz mazgalların temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar. Amacımız, muhtemel yağışlardan kaynaklanabilecek tıkanıklıklar nedeniyle olası sel ve su taşkınlarına karşı erken önlem almaktır” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.