Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Villa önüne kadar yol VAR, Yörük Ali Dayıya YOK

GÜNDEM 12.05.2018 - 19:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1726+ kez okundu.
 

Villa önüne kadar yol VAR, Yörük Ali Dayıya YOK

Körfez ilçe Yukarı Hereke’de yaşamını sürdüren ve çok geniş bir kesim tarafından tanınan Yörük Ali Dayı, yapılan ayrımcılık için isyan ediyor.

Villa önüne kadar yol VAR, Yörük Ali Dayıya YOK Körfez ilçe Yukarı Hereke’de yaşamını sürdüren ve çok geniş bir kesim tarafından tanınan Yörük Ali Dayı, yapılan ayrımcılık için isyan ediyor. Körfez Yukarı Hereke Üzümpınar Mahallesi Selvi Sokak’ta 1971 yılından bu yana yaşamını sürdüren Yörük Ali Karateke, evinin 500 metre yakınına kadar asfalt yol yapıldığını ancak yetkililerden rica etmesine karşın çok az bir mesafenin daha asfaltlanmadığını belirtti.  VİLLA ÖNÜNE KADAR ASFALT VAR 1971 yılından bu yana aynı yerde yaşadığını belirten ve bölgenin en eski yerleşen ailesi olduğunu açıklayan Yörük Ali Dayı, “Evimizin 500 metre kadar yakınına 2 adet villa yapıldı. Belediyemiz villa inşaatları biter bitmez önüne kadar asfalt yaptı. Yaklaşık 500 metrelik yer ise çamur içinde bırakıldı. Kendi çabalarımla, getirttiğim iş makinasıyla yol açtırdım. Ancak Körfez Belediyesi mücavir alan (belediyenin sınırları dışında kalmış olması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan) olduğu gerekçesiyle yolu yapmadı. Büyükşehir Belediyesine sorunu taşımama rağmen ilgilenilmedi. Her yere asfalt yapan belediyelerimizin çamur içinde kaldığımız yaklaşık 500 metrelik bu yolu tamamlamasını istiyorum” dedi. VATANDAŞLAR YOLUN YAPILMASINI İSTİYOR Bölgede yaşayan diğer vatandaşlar da yolun sıkça kullanılan bir yol olduğunu ve Ali Dayının isteği çerçevesinde asfaltlanmasının iyi olacağını belirttiler. Özellikle ayrımcılık yapılmış gibi tam villaların önünde asfalt yolun sonlanıyor olmasının hiç de hoş görüntü oluşturmadığını belirten bölge sakinleri bu sorunun bir an önce giderilmesini istediklerini ifade ettiler.  
Körfez ilçe Yukarı Hereke’de yaşamını sürdüren ve çok geniş bir kesim tarafından tanınan Yörük Ali Dayı, yapılan ayrımcılık için isyan ediyor.

Villa önüne kadar yol VAR, Yörük Ali Dayıya YOK

Körfez ilçe Yukarı Hereke’de yaşamını sürdüren ve çok geniş bir kesim tarafından tanınan Yörük Ali Dayı, yapılan ayrımcılık için isyan ediyor.

Körfez Yukarı Hereke Üzümpınar Mahallesi Selvi Sokak’ta 1971 yılından bu yana yaşamını sürdüren Yörük Ali Karateke, evinin 500 metre yakınına kadar asfalt yol yapıldığını ancak yetkililerden rica etmesine karşın çok az bir mesafenin daha asfaltlanmadığını belirtti. 
VİLLA ÖNÜNE KADAR ASFALT VAR
1971 yılından bu yana aynı yerde yaşadığını belirten ve bölgenin en eski yerleşen ailesi olduğunu açıklayan Yörük Ali Dayı, “Evimizin 500 metre kadar yakınına 2 adet villa yapıldı. Belediyemiz villa inşaatları biter bitmez önüne kadar asfalt yaptı. Yaklaşık 500 metrelik yer ise çamur içinde bırakıldı. Kendi çabalarımla, getirttiğim iş makinasıyla yol açtırdım. Ancak Körfez Belediyesi mücavir alan (belediyenin sınırları dışında kalmış olması nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan) olduğu gerekçesiyle yolu yapmadı. Büyükşehir Belediyesine sorunu taşımama rağmen ilgilenilmedi. Her yere asfalt yapan belediyelerimizin çamur içinde kaldığımız yaklaşık 500 metrelik bu yolu tamamlamasını istiyorum” dedi.
VATANDAŞLAR YOLUN YAPILMASINI İSTİYOR
Bölgede yaşayan diğer vatandaşlar da yolun sıkça kullanılan bir yol olduğunu ve Ali Dayının isteği çerçevesinde asfaltlanmasının iyi olacağını belirttiler. Özellikle ayrımcılık yapılmış gibi tam villaların önünde asfalt yolun sonlanıyor olmasının hiç de hoş görüntü oluşturmadığını belirten bölge sakinleri bu sorunun bir an önce giderilmesini istediklerini ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.