Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vali Aksoy, Başkanı Şener Söğüt’ü Ziyaret Etti

GÜNDEM 18.12.2019 - 12:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1878+ kez okundu.
 

Vali Aksoy, Başkanı Şener Söğüt’ü Ziyaret Etti

Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü Ziyaret Etti.

Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy,  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü Ziyaret Etti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy ilk olarak Belediye Şeref Defterini imzalayarak,  başkanlık makamına geçti ve bir süre görüşme gerçekleştirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Valimiz Hüseyin Aksoy’un ziyaretlerinden onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.  
Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü Ziyaret Etti.

Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy,  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü Ziyaret Etti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve başkan yardımcıları tarafından karşılanan Vali Hüseyin Aksoy ilk olarak Belediye Şeref Defterini imzalayarak,  başkanlık makamına geçti ve bir süre görüşme gerçekleştirdi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Valimiz Hüseyin Aksoy’un ziyaretlerinden onur duyduklarını belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür etti ve günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.