Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vakıf Başkanından küfür, hakaret ve tehdit

YAŞAM 23.02.2020 - 23:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2275+ kez okundu.
 

Vakıf Başkanından küfür, hakaret ve tehdit

Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Vakfı Başkanı ve AKP Körfez İlçe yönetim Kurulu üyesi Taner Sarıçayır , yaptığımız habere sert tepki göstererek bizlere ;

Vakıf Başkanından küfür, hakaret ve tehdit Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Vakfı Başkanı ve AKP Körfez İlçe yönetim Kurulu üyesi Taner Sarıçayır , yaptığımız habere sert tepki göstererek bizlere ; Önce Küfür, hakaret ve tehdit etti. 24 Ocak 2020’de Elazığ – Malatya depremi 41 vatandaşımız hayatını kaybetti 06 Şubat 2020 ‘de Van’ın Bahçe saray ilçesin’de çığın düşme sonucu 41 vatandaşımız hayatını kaybederken 75 vatandaşımız yaralandı. 06 -10 Şubat 2020 tarihleri arasında Barış Pınarı harekatında Suriye’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 11 Mehmetçiğimiz şehit düşmüştü. Türkiye peş peşe gelen acı haberlerle üzülmüş yasa boğulmuştu. Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ise “ KAZ GECESİ” düzenledi. Davetiyelerini bastırdı, büyük bir özveri ile davetiyelerini kişilere ulaştırarak sosyal medyada paylaştı. 16 Şubat 2020 Pazar günü Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlene geceye çok yoğun ilginin oldu. Ben davet edilmediğim halde Geceye katılmıştım. Türkiye’yi üzüntüye boğan felaketler ve şehit haberlerinin ardından , KAZ GECESİ’nin neden iptal edilmediğini haber yapmıştım. Halbuki gece ileri bir tarihe ertelenebilirdi. Bu Yapılmadı, geceye devam edildi Konuklara kaz ikramından sonra tasavvuf müzik başladığında ben geceden ayrıldım. Haberi yaptıktan sonra ertesi gün ; AKP Körfez ilçe yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır; Telefonla beni aradı; Buyur Taner dedim.. Sarıçayır bana sana iki şey söyleyeciğim, Dinliyorum dedim.. Sarıçayır , birincisi sana kim bu haberi para verip yazdırdıysa …Onun anasını avradını ……….yim..Yalaka basın.. İkincisi , bu haberi yazanın da anasını avradını ……….yim..Vakfımızla ve benim şahşımla haber yaparsan görürsün” diyerek bizleri tehdit etti. Telefonu kapattıktan sonra kendi kendime dedim ki; “ Kötü söz sahibine aittir    Halbuki yaptığım haberde kendisine hakaret yoktu, saygısızlık yoktu.. Belki hatamız olabilir.. Yaparsın bir basın toplantısı düşüncelerini kamuoyuna aktarırdın. Veya yasal hakkını kullanarak haberle ilgili hakkımızda suç duyurusunda bulunurdun.. Büyük bir Vakfın başkanlığını ve AKP Körfez ilçe yönetim Kurulu üyeliğini yapıyorsun Bulunduğun vakıf başkanlığı ve AKP ilçe yönetim Kurulu üyeliğinden derhal istifa et. Buradan AKP Körfez ilçe Başkanı Ramazan Tuna ve il Başkanı Mehmet Ellibeş’e sesleniyorum Sizleri de zor duruma düşüren yönetim kurulu üyesi Taner Sarıçayır’ı yönetimden derhal almanız.. Kars Ardahan Iğdır Vakfı yönetim kurulu üyeleri de böyle küfür eden bir başkanın istifasını isteyin.. İnanın böyle bir başkan sizlere yakışmıyor.. Çünkü Karslılar, Ardahanlılar, Iğdırlılar böyle küfür etmezler, hepsi mertler, dürüsttürler, vatan sevgisi dolu insanlardır.. Bizler suç duyurusunda bulunduk. Yaptığı küfürlerin aynısını bakalım mahkeme salonunda söyleyebilecek mi? Göreceğiz..
Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Vakfı Başkanı ve AKP Körfez İlçe yönetim Kurulu üyesi Taner Sarıçayır , yaptığımız habere sert tepki göstererek bizlere ;

Vakıf Başkanından küfür, hakaret ve tehdit

Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Vakfı Başkanı ve AKP Körfez İlçe yönetim Kurulu üyesi Taner Sarıçayır , yaptığımız habere sert tepki göstererek bizlere ;

Önce Küfür, hakaret ve tehdit etti.

24 Ocak 2020’de Elazığ – Malatya depremi 41 vatandaşımız hayatını kaybetti

06 Şubat 2020 ‘de Van’ın Bahçe saray ilçesin’de çığın düşme sonucu 41 vatandaşımız hayatını kaybederken 75 vatandaşımız yaralandı.

06 -10 Şubat 2020 tarihleri arasında Barış Pınarı harekatında Suriye’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 11 Mehmetçiğimiz şehit düşmüştü.

Türkiye peş peşe gelen acı haberlerle üzülmüş yasa boğulmuştu.

Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ise “ KAZ GECESİ” düzenledi.

Davetiyelerini bastırdı, büyük bir özveri ile davetiyelerini kişilere ulaştırarak sosyal medyada paylaştı.

16 Şubat 2020 Pazar günü Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Prof.Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlene geceye çok yoğun ilginin oldu.

Ben davet edilmediğim halde

Geceye katılmıştım.

Türkiye’yi üzüntüye boğan felaketler ve şehit haberlerinin ardından ,

KAZ GECESİ’nin neden iptal edilmediğini haber yapmıştım.

Halbuki gece ileri bir tarihe ertelenebilirdi.

Bu Yapılmadı, geceye devam edildi

Konuklara kaz ikramından sonra tasavvuf müzik başladığında ben geceden ayrıldım.

Haberi yaptıktan sonra ertesi gün ;

AKP Körfez ilçe yönetim kurulu üyesi ve Kocaeli Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır;

Telefonla beni aradı;

Buyur Taner dedim..

Sarıçayır bana sana iki şey söyleyeciğim,

Dinliyorum dedim..

Sarıçayır , birincisi sana kim bu haberi para verip yazdırdıysa …Onun anasını avradını ……….yim..Yalaka basın..

İkincisi , bu haberi yazanın da anasını avradını ……….yim..Vakfımızla ve benim şahşımla haber yaparsan görürsün” diyerek bizleri tehdit etti.

Telefonu kapattıktan sonra kendi kendime dedim ki; “ Kötü söz sahibine aittir   

Halbuki yaptığım haberde kendisine hakaret yoktu, saygısızlık yoktu..

Belki hatamız olabilir..

Yaparsın bir basın toplantısı düşüncelerini kamuoyuna aktarırdın.

Veya yasal hakkını kullanarak haberle ilgili hakkımızda suç duyurusunda bulunurdun..

Büyük bir Vakfın başkanlığını ve AKP Körfez ilçe yönetim Kurulu üyeliğini yapıyorsun

Bulunduğun vakıf başkanlığı ve AKP ilçe yönetim Kurulu üyeliğinden derhal istifa et.

Buradan AKP Körfez ilçe Başkanı Ramazan Tuna ve il Başkanı Mehmet Ellibeş’e sesleniyorum

Sizleri de zor duruma düşüren yönetim kurulu üyesi Taner Sarıçayır’ı yönetimden derhal almanız..

Kars Ardahan Iğdır Vakfı yönetim kurulu üyeleri de böyle küfür eden bir başkanın istifasını isteyin..

İnanın böyle bir başkan sizlere yakışmıyor..

Çünkü Karslılar, Ardahanlılar, Iğdırlılar böyle küfür etmezler, hepsi mertler, dürüsttürler, vatan sevgisi dolu insanlardır..

Bizler suç duyurusunda bulunduk. Yaptığı küfürlerin aynısını bakalım mahkeme salonunda söyleyebilecek mi?

Göreceğiz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.