Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Vadi İzmit’te başvuru için son gün 23 Haziran!

GÜNDEM 22.06.2021 - 23:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1571+ kez okundu.
 

Vadi İzmit’te başvuru için son gün 23 Haziran!

Temiz havası ve muhteşem doğa manzarası ile konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri'ndeki 9 dairenin ihalesinde başvurular 23 Haziran Çarşamba günü son bulacak

Temiz havası ve muhteşem doğa manzarası ile konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri'ndeki 9 dairenin ihalesinde başvurular 23 Haziran Çarşamba günü son bulacak Vatandaşlara eşsiz manzarası ile hem konforlu hem de huzurlu bir yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri’nde 9 dairenin yeni sahipleri 24 Haziran Perşembe günü belli olacak. İzmit Belediyesi ve BEKTAŞ inşaat ortaklığında inşa edilen ve çağdaş mimarisiyle dikkat çeken Vadi İzmit Evleri’nin ihalesine katılmak isteyen vatandaşlar için son tarih 23 Haziran Çarşamba olarak belirlendi. SATIŞ İHALESİ 24 HAZİRAN’DA Yenidoğan Fatih Mahallesi’nde bulunan Vadi İzmit Evleri’nde daire sahip olmak isteyenler, 23 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’a kadar evraklarını posta yoluyla ya da İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne elden teslim edebilecek. İzmit Belediyesi 9 dairenin satış ihalesini ise 24 Haziran Perşembe günü Belsa Plaza A Blok 9. kat toplantı salonunda yapacak. 64 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen daireler, 306 bin 667 TL ile 1 milyon 181 bin TL arasında değişen muhammen bedelle satışa sunulacak. KONUTTAN ÇOK FAZLASI Bağımsız sosyal ticari kompleksiyle fark yaratan ve bir konuttan daha fazlası olan Vadi İzmit Evleri’nde market, spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam, fitness, restaurant, açık ve kapalı otopark ve 462 metrekarelik aqua park bulunuyor. Sosyal yaşam alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Vadi İzmit Evleri’nin modern mimari, ferah ve aydınlık alanlara sahip olması ise herkeste Vadi İzmit’te yaşama isteği uyandırıyor.
Temiz havası ve muhteşem doğa manzarası ile konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri'ndeki 9 dairenin ihalesinde başvurular 23 Haziran Çarşamba günü son bulacak

Temiz havası ve muhteşem doğa manzarası ile konforlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri'ndeki 9 dairenin ihalesinde başvurular 23 Haziran Çarşamba günü son bulacak

Vatandaşlara eşsiz manzarası ile hem konforlu hem de huzurlu bir yaşam alanı sunan Vadi İzmit Evleri’nde 9 dairenin yeni sahipleri 24 Haziran Perşembe günü belli olacak. İzmit Belediyesi ve BEKTAŞ inşaat ortaklığında inşa edilen ve çağdaş mimarisiyle dikkat çeken Vadi İzmit Evleri’nin ihalesine katılmak isteyen vatandaşlar için son tarih 23 Haziran Çarşamba olarak belirlendi.

SATIŞ İHALESİ 24 HAZİRAN’DA

Yenidoğan Fatih Mahallesi’nde bulunan Vadi İzmit Evleri’nde daire sahip olmak isteyenler, 23 Haziran Çarşamba günü saat 16.00’a kadar evraklarını posta yoluyla ya da İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne elden teslim edebilecek. İzmit Belediyesi 9 dairenin satış ihalesini ise 24 Haziran Perşembe günü Belsa Plaza A Blok 9. kat toplantı salonunda yapacak. 64 metrekare ile 158 metrekare arasında değişen daireler, 306 bin 667 TL ile 1 milyon 181 bin TL arasında değişen muhammen bedelle satışa sunulacak.

KONUTTAN ÇOK FAZLASI

Bağımsız sosyal ticari kompleksiyle fark yaratan ve bir konuttan daha fazlası olan Vadi İzmit Evleri’nde market, spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam, fitness, restaurant, açık ve kapalı otopark ve 462 metrekarelik aqua park bulunuyor. Sosyal yaşam alanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Vadi İzmit Evleri’nin modern mimari, ferah ve aydınlık alanlara sahip olması ise herkeste Vadi İzmit’te yaşama isteği uyandırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.