Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Uyuşturucu deposuna dönen 2 eve operasyon

ASAYİŞ 10.10.2020 - 21:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2107+ kez okundu.
 

Uyuşturucu deposuna dönen 2 eve operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda değişik miktarlarda uyuşturucu ve silah ele geçirilirken 5 kişi göz altına alındı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda değişik miktarlarda uyuşturucu ve silah ele geçirilirken 5 kişi göz altına alındı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde İzmit Mecidiye Mahallesinde bulunan iki ayrı eve detektör köpek ‘Sıtma’ ile operasyon düzenlendi. Operasyonda ev ve eklentilerinde yapılan aramada 61 kilogram esrar, 20 gram kenevir tohumu, 2 adet esrar içme aparatı, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 38 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Evleri aranan N.S. (59) ve U.S.(23)isimli 2 kişi gözaltına alınarak Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda değişik miktarlarda uyuşturucu ve silah ele geçirilirken 5 kişi göz altına alındı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda değişik miktarlarda uyuşturucu ve silah ele geçirilirken 5 kişi göz altına alındı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde İzmit Mecidiye Mahallesinde bulunan iki ayrı eve detektör köpek ‘Sıtma’ ile operasyon düzenlendi. Operasyonda ev ve eklentilerinde yapılan aramada 61 kilogram esrar, 20 gram kenevir tohumu, 2 adet esrar içme aparatı, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 38 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Evleri aranan N.S. (59) ve U.S.(23)isimli 2 kişi gözaltına alınarak Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.