Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ulaşlı'da Ptt Acentası Hizmette

GÜNDEM 17.09.2019 - 12:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1592+ kez okundu.
 

Ulaşlı'da Ptt Acentası Hizmette

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, PTT Ulaşlı Acentası’nın çalışmalarını yerinde inceledi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, PTT Ulaşlı Acentası’nın çalışmalarını yerinde inceledi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Gölcük Belediyesi Encümeninin 04.07.2019 tarih ve 443 nolu kararı ile Ulaşlı’ya PTT Acenteliği açılmasına karar verilmiş, 05.07.2019 tarih ve 3601 sayılı yazımız ile Kocaeli PTT Müdürlüğü’ne PTT Acenteliği için müracaat edilmişti. GÖLCÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN FAALİYETE GEÇİRİLDİ Ulaşlı’ya PTT Acentası’nın açılma kararı sonrasında, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Abdülhamithan Caddesi No: 59/C Ulaşlı adresinde bulunan Gölcük Belediyesi’nin maliki olduğu hizmet bürosunda Gölcük Belediyesi tarafından PTT Ulaşlı Acentesi faaliyete geçirildi.  BAŞKAN SEZER YERİNDE İNCELEDİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, PTT Ulaşlı Acentası’nın çalışmalarını yerinde inceledi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. PTT Acentasına Ulaşlılıların yoğun ilgi gösterdiklerini öğrenen Sezer, oldukça memnun kaldı.  ULAŞLI’YA HAYIRLI OLSUN Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Sürece destek veren AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen’e de teşekkür ederim. Ulaşlı halkımıza PTT Acentası’nın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, PTT Ulaşlı Acentası’nın çalışmalarını yerinde inceledi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, PTT Ulaşlı Acentası’nın çalışmalarını yerinde inceledi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gölcük Belediyesi Encümeninin 04.07.2019 tarih ve 443 nolu kararı ile Ulaşlı’ya PTT Acenteliği açılmasına karar verilmiş, 05.07.2019 tarih ve 3601 sayılı yazımız ile Kocaeli PTT Müdürlüğü’ne PTT Acenteliği için müracaat edilmişti.

GÖLCÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN FAALİYETE GEÇİRİLDİ

Ulaşlı’ya PTT Acentası’nın açılma kararı sonrasında, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Abdülhamithan Caddesi No: 59/C Ulaşlı adresinde bulunan Gölcük Belediyesi’nin maliki olduğu hizmet bürosunda Gölcük Belediyesi tarafından PTT Ulaşlı Acentesi faaliyete geçirildi. 

BAŞKAN SEZER YERİNDE İNCELEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, PTT Ulaşlı Acentası’nın çalışmalarını yerinde inceledi ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. PTT Acentasına Ulaşlılıların yoğun ilgi gösterdiklerini öğrenen Sezer, oldukça memnun kaldı. 

ULAŞLI’YA HAYIRLI OLSUN

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Sürece destek veren AK Parti İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e ve İlçe Başkanımız Sayın Çetin Seymen’e de teşekkür ederim. Ulaşlı halkımıza PTT Acentası’nın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.