Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

UlaşımPark’tan babaları mutluluğa boğan sürprizler

YAŞAM 21.06.2020 - 13:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2082+ kez okundu.
 

UlaşımPark’tan babaları mutluluğa boğan sürprizler

UlaşımPark, çalışanlarına sürpriz babalar günü etkinliği düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, çalışanlarına 21 Haziran Babalar Günü dolasıyla sürpriz etkinlik düzenlendi. UlaşımPark tarafından hazırlanan anlamlı etkinliğe 5 personel dâhil oldu. Çalışanlarının mutluluğunu üst seviyede tutmak ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Murat Umut, Vatman Murat Çelik, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali güvenliği Birol Yıldız, UlaşımPark sürücüsü İbrahim Aslan ve Akçaray Sabit Tesisler Bakım çalışanı Şeref Avşar’a sürprizler yapıldı.   ÇOCUKLAR BABALARIYLA BULUŞTURULDU İlk sürpriz Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Murat Umut’a yapıldı. Toplantıya katılan Umut, hazırlanan toplantı düzeninde terminal hakkında bilgilerden bahsedecekti. Terminal hakkında bilgilerden bahsettiği esnada kızlarını ekranda görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Videonun sonunda açılan kapıdan kızları geldiğinde duygusal dakikalar yaşandı. Umut, “Böylesine güzel bir etkinlik yaşadığım için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.   GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI UlaşımPark sürücülerinden İbrahim Arslan, ilk olarak araç içi hoparlörlerinden kızının sesini duydu. Kızı Rabia, şuan da direksiyonun başında olduğunu ve onu çok sevdiğini, babalar gününü kutladığını iletti. Sonrasında seferini gerçekleştirdiği esnada durakta bekleyen kızı Rabia’yı gören Arslan, gözyaşlarına hakim olamadı. Önceden hazırlanan diğer şoföre aracını bırakan Arslan, kızı ile özlem gidererek “UlaşımPark’a teşekkür ediyorum” dedi.   DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI Terminal güvenlik görevlisi Birol Yıldız ise terminal hoparlörlerinden gelen sesle ilk şaşkınlığını yaşadı. Sesleri duyan terminal esnafı da Birol Yıldız’ı uzunca bir süre alkışladı. Devamında karşısında eşi ve 3 çocuğunu gören Yıldız ne olduğunu anlayamadı. Sonrasında çocuklarına sımsıkı sarılarak duygularını dile getirdi.   KZILARININ SESİNİ DUYDU AMA İNANAMADI UlaşımPark Akçaray Sabit Tesisler Bakım çalışanı Şeref Avşar ise Yahya Kaptan istasyonunda gerçekleştirilen hayali bir trafo panosu toplantısında kızlarının sesini istasyon hoparlörlerinden duydu ve ‘Sanırım kızlarımın sesiydi, Sanırım büyük kızım Ecrin bu’’ dedi. Hemen sonrasında da kızlarını karşısında gören Avşar, şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi.   KIZLARININ SESİYLE ŞOKU YAŞADI Son olarak da Vatman Murat Çelik’e sürüş esnasında tramvay kabin içerisinde önceden alınan kayıt çalındı. Kayıtta kızlarının sesini duyarak sürpriz yaşayan vatman ne olduğunu anlayamadı. Durağa doğru sürüşünü gerçekleştiren Çelik, durakta bekleyen kızlarını gördüğünde ikinci şoku yaşadı. Araç içerisindeki yedek vatman yola devam ederken kızları ile kavuşan ve mutluluğu gözlerinden okunan Vatman Çelik, ‘”Bu sürprizi hazırlayan herkese çok teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.
UlaşımPark, çalışanlarına sürpriz babalar günü etkinliği düzenledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, çalışanlarına 21 Haziran Babalar Günü dolasıyla sürpriz etkinlik düzenlendi. UlaşımPark tarafından hazırlanan anlamlı etkinliğe 5 personel dâhil oldu. Çalışanlarının mutluluğunu üst seviyede tutmak ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Murat Umut, Vatman Murat Çelik, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali güvenliği Birol Yıldız, UlaşımPark sürücüsü İbrahim Aslan ve Akçaray Sabit Tesisler Bakım çalışanı Şeref Avşar’a sürprizler yapıldı.

 

ÇOCUKLAR BABALARIYLA BULUŞTURULDU

İlk sürpriz Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali Müdürü Murat Umut’a yapıldı. Toplantıya katılan Umut, hazırlanan toplantı düzeninde terminal hakkında bilgilerden bahsedecekti. Terminal hakkında bilgilerden bahsettiği esnada kızlarını ekranda görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Videonun sonunda açılan kapıdan kızları geldiğinde duygusal dakikalar yaşandı. Umut, “Böylesine güzel bir etkinlik yaşadığım için çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

UlaşımPark sürücülerinden İbrahim Arslan, ilk olarak araç içi hoparlörlerinden kızının sesini duydu. Kızı Rabia, şuan da direksiyonun başında olduğunu ve onu çok sevdiğini, babalar gününü kutladığını iletti. Sonrasında seferini gerçekleştirdiği esnada durakta bekleyen kızı Rabia’yı gören Arslan, gözyaşlarına hakim olamadı. Önceden hazırlanan diğer şoföre aracını bırakan Arslan, kızı ile özlem gidererek “UlaşımPark’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Terminal güvenlik görevlisi Birol Yıldız ise terminal hoparlörlerinden gelen sesle ilk şaşkınlığını yaşadı. Sesleri duyan terminal esnafı da Birol Yıldız’ı uzunca bir süre alkışladı. Devamında karşısında eşi ve 3 çocuğunu gören Yıldız ne olduğunu anlayamadı. Sonrasında çocuklarına sımsıkı sarılarak duygularını dile getirdi.

 

KZILARININ SESİNİ DUYDU AMA İNANAMADI

UlaşımPark Akçaray Sabit Tesisler Bakım çalışanı Şeref Avşar ise Yahya Kaptan istasyonunda gerçekleştirilen hayali bir trafo panosu toplantısında kızlarının sesini istasyon hoparlörlerinden duydu ve ‘Sanırım kızlarımın sesiydi, Sanırım büyük kızım Ecrin bu’’ dedi. Hemen sonrasında da kızlarını karşısında gören Avşar, şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi.

 

KIZLARININ SESİYLE ŞOKU YAŞADI

Son olarak da Vatman Murat Çelik’e sürüş esnasında tramvay kabin içerisinde önceden alınan kayıt çalındı. Kayıtta kızlarının sesini duyarak sürpriz yaşayan vatman ne olduğunu anlayamadı. Durağa doğru sürüşünü gerçekleştiren Çelik, durakta bekleyen kızlarını gördüğünde ikinci şoku yaşadı. Araç içerisindeki yedek vatman yola devam ederken kızları ile kavuşan ve mutluluğu gözlerinden okunan Vatman Çelik, ‘”Bu sürprizi hazırlayan herkese çok teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.