Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

TV 41’e saldırı girişimi

ASAYİŞ 06.03.2021 - 15:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1703+ kez okundu.
 

TV 41’e saldırı girişimi

TV 41’e pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunulmasını ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti saldırı ile ilgili kınama mesajı yayınladı.

TV 41’e saldırı girişimi TV 41’e pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunulmasını ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti saldırı ile ilgili kınama mesajı yayınladı. Kentimizin yerel televizyon kanallarından TV 41’e dün gece saatlerinde pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunuldu. Kimliği belirsiz bir kişi elindeki pompalı tüfek ile televizyon binası önüne gelerek ateş etmek istedi. Kanaldaki çalışanların durumu fark etmesi üzerine tüfekli şahıs olay yerinden koşarak uzaklaştı. Yaşanan üzücü olay sonrası Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yaşanan çarpıcı durum ile ilgili kınama mesajı yayınladı. ATEŞ ETMEK İSTEDİ Cemiyet tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İlimizde yayın yapmakta olan televizyon kanallarından TV 41' e, dün gece geç saatlerde henüz kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, elinde pompalı tüfekle gelerek televizyon binasına ateş etmek istemiş, daha sonrasında ise olay yerinden kaçmıştır. SON BULSUN Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak, yapılan saldırı girişimini kınıyoruz. Ayrıca bu şahsın en kısa sürede güvenlik birimlerimiz tarafından yakalanacağına inanıyor, basın mensupları ve basın kuruluşlarına ilimizde ve ülkemizde yapılan saldırı ve saldırı girişimlerinin son bulmasını diliyoruz. Her şartta ve koşulda meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu belirterek, TV 41’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”    
TV 41’e pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunulmasını ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti saldırı ile ilgili kınama mesajı yayınladı.

TV 41’e saldırı girişimi

TV 41’e pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunulmasını ardından Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti saldırı ile ilgili kınama mesajı yayınladı.

Kentimizin yerel televizyon kanallarından TV 41’e dün gece saatlerinde pompalı tüfekle saldırı girişiminde bulunuldu. Kimliği belirsiz bir kişi elindeki pompalı tüfek ile televizyon binası önüne gelerek ateş etmek istedi. Kanaldaki çalışanların durumu fark etmesi üzerine tüfekli şahıs olay yerinden koşarak uzaklaştı. Yaşanan üzücü olay sonrası Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yaşanan çarpıcı durum ile ilgili kınama mesajı yayınladı.

ATEŞ ETMEK İSTEDİ

Cemiyet tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “İlimizde yayın yapmakta olan televizyon kanallarından TV 41' e, dün gece geç saatlerde henüz kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, elinde pompalı tüfekle gelerek televizyon binasına ateş etmek istemiş, daha sonrasında ise olay yerinden kaçmıştır.

SON BULSUN

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti olarak, yapılan saldırı girişimini kınıyoruz. Ayrıca bu şahsın en kısa sürede güvenlik birimlerimiz tarafından yakalanacağına inanıyor, basın mensupları ve basın kuruluşlarına ilimizde ve ülkemizde yapılan saldırı ve saldırı girişimlerinin son bulmasını diliyoruz. Her şartta ve koşulda meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu belirterek, TV 41’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.