Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türsab Üyeleri Kartepe’de Toplandı

YAŞAM 29.11.2018 - 23:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2495+ kez okundu.
 

Türsab Üyeleri Kartepe’de Toplandı

İlimizde faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli Seyahat Acentaları, Türsab BTB Aytekin Şahinbaş öncülüğünde Kartepe’de toplandı.

İlimizde faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli Seyahat Acentaları, Türsab BTB Aytekin Şahinbaş öncülüğünde Kartepe’de toplandı.  Kartepe Osmanlı Bahçesi’nde gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yaklaşık 50 acenta sahibi katıldı.  İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’ın davet edildiği programda; acentaların yaşadığı sonunlar detaylı bir şekilde konuşuldu. Ev sahibi Türsab BTB Başkanı Aytekin Şahinbaş’ta yaptığı açılış konuşmasında bu buluşmanın tanışma anlamında önemli olduğunu ifade ederek şöyle devam etti:  “ Adapazarı’ndan sonra burası ikinci toplantı yerimiz. Aslında bu istişare toplantısıdır. Hem tanışacağız hem de yeni yönetmelik ve değişiklikler hakkında bilgiler vereceğim. Aynı zamanda yaşanan sıkıntılarınıza çözüm üreteceğiz” dedi. Şahinbaş ana başlıklar altında özellikle kaçak turlar, plaka değişiklikleri ve kokartlı rehberler konusunda önemi bilgiler aktardı. “TURİSTLERİ İLİMİZE GETİRİN” Şahinbaş kaçak tur denetimleri noktasında büyük çaba gösteren İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a ayrıca teşekkür etti.  Acentalar yaşadığı sıkıtları tek tek paylaştıktan sonra son sözü alan Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan yaşanan problemlerin çözümü için gerekli çabayı göstereceklerini söyledi. Öte yandan firma sahiplerinden ilimize turist getirmeleri için tur programları yapmalarını isteyen Zanburkan sözlerini şöyle tamamladı: “ Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’da turizme çok önem veriyor ve her fırsatta ilimize il dışından ve yurt dışından turist gelmesi noktasında çalışmalar yapılmasını ifade ediyor. Bizlerde Sayın Valimiz belirtiği gibi bu uygulamanın bir an önce hayata geçmesini istiyoruz. Çünkü ilimiz turistler için her yönüyle ilimiz bir çekim merkezi. Özellikle müzelerimiz, kış sporlar merkezimiz, kültürel varlıklarımız ve 3 bin yıllık tarihi geçmişiyle potansiyeli diğer illere göre fazlasıyla olan bir şehir ve cazibe merkezidir. Bu konuda çalışmalarınızı bekliyoruz”  
İlimizde faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli Seyahat Acentaları, Türsab BTB Aytekin Şahinbaş öncülüğünde Kartepe’de toplandı.

İlimizde faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Bakanlığı belgeli Seyahat Acentaları, Türsab BTB Aytekin Şahinbaş öncülüğünde Kartepe’de toplandı. 

Kartepe Osmanlı Bahçesi’nde gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yaklaşık 50 acenta sahibi katıldı.  İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’ın davet edildiği programda; acentaların yaşadığı sonunlar detaylı bir şekilde konuşuldu. Ev sahibi Türsab BTB Başkanı Aytekin Şahinbaş’ta yaptığı açılış konuşmasında bu buluşmanın tanışma anlamında önemli olduğunu ifade ederek şöyle devam etti:  “ Adapazarı’ndan sonra burası ikinci toplantı yerimiz. Aslında bu istişare toplantısıdır. Hem tanışacağız hem de yeni yönetmelik ve değişiklikler hakkında bilgiler vereceğim. Aynı zamanda yaşanan sıkıntılarınıza çözüm üreteceğiz” dedi. Şahinbaş ana başlıklar altında özellikle kaçak turlar, plaka değişiklikleri ve kokartlı rehberler konusunda önemi bilgiler aktardı.

“TURİSTLERİ İLİMİZE GETİRİN”

Şahinbaş kaçak tur denetimleri noktasında büyük çaba gösteren İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan’a ayrıca teşekkür etti.  Acentalar yaşadığı sıkıtları tek tek paylaştıktan sonra son sözü alan Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan yaşanan problemlerin çözümü için gerekli çabayı göstereceklerini söyledi. Öte yandan firma sahiplerinden ilimize turist getirmeleri için tur programları yapmalarını isteyen Zanburkan sözlerini şöyle tamamladı: “ Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’da turizme çok önem veriyor ve her fırsatta ilimize il dışından ve yurt dışından turist gelmesi noktasında çalışmalar yapılmasını ifade ediyor. Bizlerde Sayın Valimiz belirtiği gibi bu uygulamanın bir an önce hayata geçmesini istiyoruz. Çünkü ilimiz turistler için her yönüyle ilimiz bir çekim merkezi. Özellikle müzelerimiz, kış sporlar merkezimiz, kültürel varlıklarımız ve 3 bin yıllık tarihi geçmişiyle potansiyeli diğer illere göre fazlasıyla olan bir şehir ve cazibe merkezidir. Bu konuda çalışmalarınızı bekliyoruz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.