Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Türkkan;Bilişim Var İnternet Yok

SİYASET 28.09.2019 - 00:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1947+ kez okundu.
 

Türkkan;Bilişim Var İnternet Yok

Kocaeli genelinde yaşanan Turk Telekom kaynaklı internet sıkıntısı ve altyapı sorunları ile ilgili yaşanan olumsuzluk günlük yaşamı etkilemeye devam ediyor. Sanayi ve teknoloji kenti Kocaeli’de Bilişim Vadisinin hemen yanı başında yer alan Darıca’da ise neredeyse 2020 yılına gelinmesine rağmen internetsiz sokakların bulunması İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü türkkan’ı harekete geçirdi

Kocaeli genelinde yaşanan Turk Telekom kaynaklı internet sıkıntısı ve altyapı sorunları ile ilgili yaşanan olumsuzluk günlük yaşamı etkilemeye devam ediyor. Sanayi ve teknoloji kenti Kocaeli’de Bilişim Vadisinin hemen yanı başında yer alan Darıca’da ise neredeyse 2020 yılına gelinmesine rağmen internetsiz sokakların bulunması İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü türkkan’ı harekete geçirdi. Türkkan Kocaeli’deki saha çalışmalarını meclise taşıdı ve konuyla ilgili soru önergesi verdi. İNTERNETSİZ EV KALMADI YALANI İnternetsiz ev kalmasın gibi kampanyalarla vatandaşlara seslenen Türk Telekom’un yatırım ve hizmet olarak Türkiye ortalamasının altında bıraktığı Kocaeli’de internetsiz sokakların olduğu ortaya çıktı. Kocaeli programı kapsamında Darıca’da da bir takım çalışmalarda bulunan Türkkan’a vatandaşlar telekom şirketini şikayet ettiler. Konuyla ilgili çalışma yapan Türkkan, Sırasöğütler Mahallesinde özellikle 1660-1669 arası sokaklar ile 70-79 sırası sokaklarda internet olmadığını belirledi. Sırasöğütler muhtarından da aynı bilgileri alan Türkkan konuyu meclis gündemine taşıdı. Türkkan Bakan Turhan’a yanıtlaması istemiyle verdiği sorular şu şekilde; Yukarıda adı geçen sokaklarda internet altyapısının olmamasının gerekçesi nedir? Bu durumun bertaraf edilmesi için gerekli çalışmalar ne zaman başlayacaktır? Kocaeli’deki internet altyapısı ve hizmet kalitesinin Türkiye ortalamasının altında olduğu Türk Telekom şirketi yetkilileri tarafından da dile getirilmektedir. Bu durum düzeltilmesi için gerekli altyapı yatırım programı bulunmakta mıdır? Eğer bir program varsa projenin tamamlanması için belirlenen tarih ne zamandır? Bakanlık olarak gerekli altyapı çalışmaları ilgili telekom şirketlerinin insiyatifine mi bırakılmıştır? Bakanlık olarak Kocaeli genelinde yaşanan telekomünikasyon altyapısı sorunları hakkında ilgili şirketlere tavsiye ya da yaptırım uygulanmakta mıdır?  
Kocaeli genelinde yaşanan Turk Telekom kaynaklı internet sıkıntısı ve altyapı sorunları ile ilgili yaşanan olumsuzluk günlük yaşamı etkilemeye devam ediyor. Sanayi ve teknoloji kenti Kocaeli’de Bilişim Vadisinin hemen yanı başında yer alan Darıca’da ise neredeyse 2020 yılına gelinmesine rağmen internetsiz sokakların bulunması İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü türkkan’ı harekete geçirdi

Kocaeli genelinde yaşanan Turk Telekom kaynaklı internet sıkıntısı ve altyapı sorunları ile ilgili yaşanan olumsuzluk günlük yaşamı etkilemeye devam ediyor. Sanayi ve teknoloji kenti Kocaeli’de Bilişim Vadisinin hemen yanı başında yer alan Darıca’da ise neredeyse 2020 yılına gelinmesine rağmen internetsiz sokakların bulunması İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü türkkan’ı harekete geçirdi. Türkkan Kocaeli’deki saha çalışmalarını meclise taşıdı ve konuyla ilgili soru önergesi verdi.

İNTERNETSİZ EV KALMADI YALANI

İnternetsiz ev kalmasın gibi kampanyalarla vatandaşlara seslenen Türk Telekom’un yatırım ve hizmet olarak Türkiye ortalamasının altında bıraktığı Kocaeli’de internetsiz sokakların olduğu ortaya çıktı. Kocaeli programı kapsamında Darıca’da da bir takım çalışmalarda bulunan Türkkan’a vatandaşlar telekom şirketini şikayet ettiler. Konuyla ilgili çalışma yapan Türkkan, Sırasöğütler Mahallesinde özellikle 1660-1669 arası sokaklar ile 70-79 sırası sokaklarda internet olmadığını belirledi. Sırasöğütler muhtarından da aynı bilgileri alan Türkkan konuyu meclis gündemine taşıdı.

Türkkan Bakan Turhan’a yanıtlaması istemiyle verdiği sorular şu şekilde;

  1. Yukarıda adı geçen sokaklarda internet altyapısının olmamasının gerekçesi nedir? Bu durumun bertaraf edilmesi için gerekli çalışmalar ne zaman başlayacaktır?
  2. Kocaeli’deki internet altyapısı ve hizmet kalitesinin Türkiye ortalamasının altında olduğu Türk Telekom şirketi yetkilileri tarafından da dile getirilmektedir. Bu durum düzeltilmesi için gerekli altyapı yatırım programı bulunmakta mıdır? Eğer bir program varsa projenin tamamlanması için belirlenen tarih ne zamandır?
  3. Bakanlık olarak gerekli altyapı çalışmaları ilgili telekom şirketlerinin insiyatifine mi bırakılmıştır? Bakanlık olarak Kocaeli genelinde yaşanan telekomünikasyon altyapısı sorunları hakkında ilgili şirketlere tavsiye ya da yaptırım uygulanmakta mıdır?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.