Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tüpraş vardiya arkadaşları iftar yemeğinde buluştu.

YAŞAM 14.06.2018 - 00:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2394+ kez okundu.
 

Tüpraş vardiya arkadaşları iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye'nin büyük kuruluşlarından olan ve ekonomiye büyük katkısı olan ilçemizde bulunan TÜPRAŞ 'ta çalışan işçiler iş hayatındaki takım ruhunu sivil hayatta da pekiştirerek iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Tüpraş vardiya arkadaşları  iftar yemeğinde buluştu. Türkiye'nin büyük kuruluşlarından olan ve ekonomiye büyük katkısı olan ilçemizde bulunan TÜPRAŞ 'ta çalışan işçiler  iş hayatındaki  takım ruhunu sivil hayatta da pekiştirerek iftar yemeğinde bir araya geldiler. Tüpraş vardiya arkadaşlarından yaklaşık 30 çalışan masala restorant ta iftar yemeğinde buluştu.Emre Alçıcı'nın güzel organizasyonda Tüpraş'ta çalışan personel  İş hayatındaki takım ruhunu sivil hayatta da pekistirdi.Ezanın okunmasıyla iftarlarını birlikte açmanın mutluğunu paylaşan mesai arkadaşlar iş hayatının da yorgunluğunu üzerinden attı. Organizasyonda emeği olan arkadaşları Emre Alçıcı'ya teşekkür ederek, bir dahi yılda tekrar aynı yerde buluşma üzere sözleştiler.
Türkiye'nin büyük kuruluşlarından olan ve ekonomiye büyük katkısı olan ilçemizde bulunan TÜPRAŞ 'ta çalışan işçiler iş hayatındaki takım ruhunu sivil hayatta da pekiştirerek iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Tüpraş vardiya arkadaşları  iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye'nin büyük kuruluşlarından olan ve ekonomiye büyük katkısı olan ilçemizde bulunan TÜPRAŞ 'ta çalışan işçiler  iş hayatındaki  takım ruhunu sivil hayatta da pekiştirerek iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Tüpraş vardiya arkadaşlarından yaklaşık 30 çalışan masala restorant ta iftar yemeğinde buluştu.Emre Alçıcı'nın güzel organizasyonda Tüpraş'ta çalışan personel  İş hayatındaki takım ruhunu sivil hayatta da pekistirdi.Ezanın okunmasıyla iftarlarını birlikte açmanın mutluğunu paylaşan mesai arkadaşlar iş hayatının da yorgunluğunu üzerinden attı. Organizasyonda emeği olan arkadaşları Emre Alçıcı'ya teşekkür ederek, bir dahi yılda tekrar aynı yerde buluşma üzere sözleştiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.