Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tuncay Aydın Koronavirüs’ü yendi

SAĞLIK 02.12.2020 - 23:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3453+ kez okundu.
 

Tuncay Aydın Koronavirüs’ü yendi

Körfez ilçe de geniş kesim tarafından tanınan iş insanı Tuncay Aydın Koronavirüs’ü yendi.

Körfez ilçe de geniş kesim tarafından tanınan iş insanı Tuncay Aydın Koronavirüs’ü yendi. Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tunsan İnşaat firması sahibi olan iş insanı Tuncay Aydın, iki hafta önce başağrısı ve halsizlik şikayetiyle gittiği hastanede yapılan Covit -19 testi sonucu pozitif çıkması üzerine koronavirüse yakalandığını öğrendi. Evde süren 14 günlük karantina süreci yarın bitiyor. Sağlığına kavuşan iş insanı Tuncay Aydın; “ Aldığım tedbirler sonucunda koronavirüs hastalığını ailem dahil hiç kimseye bulaştırmadan sağlığıma kavuştum. Fakat yine de tedbiri elden bırakmayarak maske , mesafa ve hijyene dikkat edeceğini söyledi. Aydın haslıkla ilgili olarak sözlerini şöyle tamamladı,” Tedbirlere mutlaka uysunlar. Hijyen, maske, sosyal mesafe çok önemli. Virüs çok kolayca çok fazla kişiye bulaşabiliyor. Tedbirler sayesinde kendimizi koruyabilir, virüse yakalandıysak başkalarına bulaşmasını engelleyebiliriz. Virüse yakalanmış kişiler morallerini yüksek tutsunlar. Bunun en az ilaçlar kadar etkili olduğunu düşünüyorum.
Körfez ilçe de geniş kesim tarafından tanınan iş insanı Tuncay Aydın Koronavirüs’ü yendi.

Körfez ilçe de geniş kesim tarafından tanınan iş insanı Tuncay Aydın Koronavirüs’ü yendi.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tunsan İnşaat firması sahibi olan iş insanı Tuncay Aydın, iki hafta önce başağrısı ve halsizlik şikayetiyle gittiği hastanede yapılan Covit -19 testi sonucu pozitif çıkması üzerine koronavirüse yakalandığını öğrendi. Evde süren 14 günlük karantina süreci yarın bitiyor. Sağlığına kavuşan iş insanı Tuncay Aydın; “ Aldığım tedbirler sonucunda koronavirüs hastalığını ailem dahil hiç kimseye bulaştırmadan sağlığıma kavuştum. Fakat yine de tedbiri elden bırakmayarak maske , mesafa ve hijyene dikkat edeceğini söyledi.

Aydın haslıkla ilgili olarak sözlerini şöyle tamamladı,” Tedbirlere mutlaka uysunlar. Hijyen, maske, sosyal mesafe çok önemli. Virüs çok kolayca çok fazla kişiye bulaşabiliyor. Tedbirler sayesinde kendimizi koruyabilir, virüse yakalandıysak başkalarına bulaşmasını engelleyebiliriz. Virüse yakalanmış kişiler morallerini yüksek tutsunlar. Bunun en az ilaçlar kadar etkili olduğunu düşünüyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.