Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tramvay Bekirdere’den Geçecek

GÜNDEM 10.10.2018 - 14:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2718+ kez okundu.
 

Tramvay Bekirdere’den Geçecek

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan Bekirdere’de oturan vatandaşlara tramvay müjdesi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan Bekirdere’de oturan vatandaşlara tramvay müjdesi. Mahalle inceleme gezisini Bekirdere’de sürdüren Başkan Doğan, cadde ve sokakları tek tek dolaştı. Doğan’a Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, mahalle muhtarı Adnan Birim ile AK Parti Mahalle Temsilcisi eşlik etti. BÖLGEDE BÜYÜK YATIRIMLAR VAR Esnafları ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileyen, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan “ Bekirdere çok köklü ve nüfusu yoğun olan bir mahallemiz. Göreve geldiğimizde alt yapı ve üst yapı problemleri vardı. Bu sorunların hemen hemen tamamı çözüme kavuştu. Adnan Menderes Bulvarı’nın kamulaştırma işlemlerinde sona gelindi. Tramvay projesi Bekirdere’ye uzatılacak. Cephanelik’teki şehir hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor. Kendi alanında dünyada ilk olan deprem müzesini Ceğhanelik’te açtık. Sanal Gerçeklik Küresi de yakında tamamlanacak. Bu yatırımlar Bekirdere’nin değerini arttırıyor.  Yaptığımız inceleme gezisinde bölgedeki sorunların önemli ölçüde azaldığını gördük.  Bekirdere yaptığımız hizmetlerle daha da güzel olacaktır” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan Bekirdere’de oturan vatandaşlara tramvay müjdesi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’dan Bekirdere’de oturan vatandaşlara tramvay müjdesi.

Mahalle inceleme gezisini Bekirdere’de sürdüren Başkan Doğan, cadde ve sokakları tek tek dolaştı. Doğan’a Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, mahalle muhtarı Adnan Birim ile AK Parti Mahalle Temsilcisi eşlik etti.

BÖLGEDE BÜYÜK YATIRIMLAR VAR

Esnafları ziyaret edip hayırlı ve bol kazançlar dileyen, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Doğan “ Bekirdere çok köklü ve nüfusu yoğun olan bir mahallemiz. Göreve geldiğimizde alt yapı ve üst yapı problemleri vardı. Bu sorunların hemen hemen tamamı çözüme kavuştu. Adnan Menderes Bulvarı’nın kamulaştırma işlemlerinde sona gelindi. Tramvay projesi Bekirdere’ye uzatılacak. Cephanelik’teki şehir hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor. Kendi alanında dünyada ilk olan deprem müzesini Ceğhanelik’te açtık. Sanal Gerçeklik Küresi de yakında tamamlanacak. Bu yatırımlar Bekirdere’nin değerini arttırıyor.  Yaptığımız inceleme gezisinde bölgedeki sorunların önemli ölçüde azaldığını gördük.  Bekirdere yaptığımız hizmetlerle daha da güzel olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.