Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tayfun Balıkçı güven vermiyor

SİYASET 15.10.2018 - 00:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3136+ kez okundu.
 

Tayfun Balıkçı güven vermiyor

Siyasi partilerde Yerel seçim çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Aday adayları da yek tek ortaya çıkıp gönül verdiği partilere başvurularını yapıyor.

Tayfun Balıkçı güven vermiyor Siyasi partilerde Yerel seçim çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Aday adayları da yek tek ortaya çıkıp gönül verdiği partilere başvurularını yapıyor. Bugün CHP Körfez’de ilk aday adaylık başvurusunu eğitimci Serap Baykurt yaptı. Öncelikle cesaretinden ötürü kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum. CHP’de aday adaylık başvurusu 19 Ekim’de sona eriyor. Yani 4-5 günlük bir süre kaldı Sadece başvuru yapan Baykurt var.. Körfez CHP’de eski Kirazlıyalı Başkanı Cevdet Şahin, iki dönemdir Körfez belediye Meclis üyesi Tayfun Balıkçı isimleri geçiyor. İkisi de Körfez’in yerlileri yani manav… Şu ana kadar ikisinde de ses seda yok.. Her seçimde Tayfun Balıkçı’nın adı geçiyor ama.. Cesaret edip te ben aday adayıyım diyemiyor.. Sadece ismi konuşulunca hoşuna gidiyor.. Siyaset öyle olmaz Yok partim görev verirse , görevden kaçmam Diyerek olmaz.. Ya çıkacaksın adam gibi adayım veya değilim Diye bir açıklama yap.. Yoksa korktuğun bi şey mi var? Veya masraftan para harcarım diye mi çekiniyorsun. İnan sana güvenlerin umutlarını boşa çıkarıyorsun... Yoksa hep meclis üyesi olarak seçileyim Gibi bir düşüncen mi var.. Halbuki Körfez ilçe de sevilen birisin? Ama cesaretin yok.. Kısa sürede kamuoyu açıklama bekliyor Ya varım yada yokum diye.. Yani güven vermiyorsun… Benden söylemesi…    
Siyasi partilerde Yerel seçim çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Aday adayları da yek tek ortaya çıkıp gönül verdiği partilere başvurularını yapıyor.

Tayfun Balıkçı güven vermiyor

Siyasi partilerde Yerel seçim çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Aday adayları da yek tek ortaya çıkıp gönül verdiği partilere başvurularını yapıyor.

Bugün CHP Körfez’de ilk aday adaylık başvurusunu eğitimci Serap Baykurt yaptı.

Öncelikle cesaretinden ötürü kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum.

CHP’de aday adaylık başvurusu 19 Ekim’de sona eriyor.

Yani 4-5 günlük bir süre kaldı

Sadece başvuru yapan Baykurt var..

Körfez CHP’de eski Kirazlıyalı Başkanı Cevdet Şahin, iki dönemdir Körfez belediye Meclis üyesi Tayfun Balıkçı isimleri geçiyor.

İkisi de Körfez’in yerlileri yani manav…

Şu ana kadar ikisinde de ses seda yok..

Her seçimde Tayfun Balıkçı’nın adı geçiyor ama..

Cesaret edip te ben aday adayıyım diyemiyor..

Sadece ismi konuşulunca hoşuna gidiyor..

Siyaset öyle olmaz

Yok partim görev verirse , görevden kaçmam

Diyerek olmaz..

Ya çıkacaksın adam gibi adayım veya değilim

Diye bir açıklama yap..

Yoksa korktuğun bi şey mi var?

Veya masraftan para harcarım diye mi çekiniyorsun.

İnan sana güvenlerin umutlarını boşa çıkarıyorsun...

Yoksa hep meclis üyesi olarak seçileyim

Gibi bir düşüncen mi var..

Halbuki Körfez ilçe de sevilen birisin?

Ama cesaretin yok..

Kısa sürede kamuoyu açıklama bekliyor

Ya varım yada yokum diye..

Yani güven vermiyorsun…

Benden söylemesi…

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.