Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Taşdemir; Başkan Hürriyet’i savundu

SİYASET 05.11.2019 - 23:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2463+ kez okundu.
 

Taşdemir; Başkan Hürriyet’i savundu

CHP'li Meclis Üyesi Engin Taşdemir, Körfez belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i savundu.

Körfez Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı’nda İYİ Parti Meclis üyesi Av. Ender Oğuz verdiği soru önergesinde “ Konuşmacı Gazeteci Mete Yarar’a ne kadar ödediniz” sorusuna verdiği cevapta; “ Başkaları gibi twittter hesabından PYD ve PKK’yı öven yazılarıyla İzmit’e konsere getireceksiniz sesiniz çıkmayacak, milli duygularımıza, beraberliğimize ve Barış Pınarı’nın önemini anlatacak olan Gazeteci Mete Yarar’ı getirdiğimiz için sesiniz çıkıyor. Bunun neresi yanlış. Gayet de konferans güzel geçti. Salon tıklım tıklım doluydu. Dedi. Bunun üzerine söz alan CHP Grup Başkanı Meclis üyesi Engin Taşdemir ise Başkan Söğüt’e cevap vererek,” Başkanımız sayı Fatma Kaplan Hürriyet’in bir kusuru yoktur. Biliyorsunuz belediyelerde sosyal etkinliklerin çalışmasını kültür müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Körfez Belediyesi daha önce Gazeteci Nazlı Ilıcak’ı getirdi. Bizler uyarmıştık. Ilıcak Fetöcüdür diye. Bir hafta sonrada cezaevine girdi. O neden başkanımız Hürriyet’i kimse suçlamasın” dedi.
CHP'li Meclis Üyesi Engin Taşdemir, Körfez belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i savundu.

Körfez Belediyesinin Kasım ayı meclis toplantısı’nda İYİ Parti Meclis üyesi Av. Ender Oğuz verdiği soru önergesinde “ Konuşmacı Gazeteci Mete Yarar’a ne kadar ödediniz” sorusuna verdiği cevapta; “ Başkaları gibi twittter hesabından PYD ve PKK’yı öven yazılarıyla İzmit’e konsere getireceksiniz sesiniz çıkmayacak, milli duygularımıza, beraberliğimize ve Barış Pınarı’nın önemini anlatacak olan Gazeteci Mete Yarar’ı getirdiğimiz için sesiniz çıkıyor. Bunun neresi yanlış. Gayet de konferans güzel geçti. Salon tıklım tıklım doluydu. Dedi.

Bunun üzerine söz alan CHP Grup Başkanı Meclis üyesi Engin Taşdemir ise Başkan Söğüt’e cevap vererek,” Başkanımız sayı Fatma Kaplan Hürriyet’in bir kusuru yoktur. Biliyorsunuz belediyelerde sosyal etkinliklerin çalışmasını kültür müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Körfez Belediyesi daha önce Gazeteci Nazlı Ilıcak’ı getirdi. Bizler uyarmıştık. Ilıcak Fetöcüdür diye. Bir hafta sonrada cezaevine girdi. O neden başkanımız Hürriyet’i kimse suçlamasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.