Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Tanç’tan, Ergüney’e Veda Ziyareti

SAĞLIK 28.06.2019 - 23:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1988+ kez okundu.
 

Tanç’tan, Ergüney’e Veda Ziyareti

Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Sağlık Müdürü Ergüney’e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Sağlık Müdürü Ergüney’e veda ziyaretinde bulundu. Kocaeli’de uzun yıllardır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol  Ergüney’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tanç’ın Kocaeli’de bulunduğu süre boyunca yaptığı çalışmalar ve sağlıkla ilgili konular  hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. TANÇ “SAĞLIĞIN İÇİNDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM” Tanç, sağlık camiasının içinde yer almaktan ve ilgilenmekten her zaman mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sağlık sektörü çok hassas bir konu. Vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarının iletişimi çift yönlü ve kuvvetli olmalı, karşılıklı sevgi ve saygı duyulmalı. Görev hayatım boyunca bütün Anadolu’da çalışma fırsatı buldum ve şunu öğrendim. Tecrübe önemlidir, insanı ustalaştırır ama bilge kılmaz. Yöneticilerin ise biraz daha halka bilgelikle yaklaşması gerekir. Çalışırken hep bu anlayış içinde hizmet ettim ve bundan sonrada bu anlayışla yaşamıma devam edeceğim” dedi. ERGÜNEY “ÇOK DEĞERLİ BİR DEVLET ADAMI” Kocaeli’de görev yaptığı süre zarfında Tanç’la birlikte çalışmaktan, sağlık camiası olarak memnuniyet duyduklarını söyleyen Ergüney “ Sayın Valimiz Beyazıt Tanç’la birkaç yıl beraber çalıştık. Kendisi çok değerli bir devlet adamı, örnek bir şahsiyet. Bizlere her zaman bir abi gibi davrandı. Kendisiyle Sayın Valimizin önderliğinde bir çok önemli projeye imza attık, uyumlu çalıştık. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatında da bir çok sosyal proje ile ilgili olacağını biliyoruz. Ülkemize ve ilimize yaptığı çalışmalar ve sağlık alanındaki katkıları nedeniyle kurumum adına teşekkür ediyor, emeklilik hayatı boyunca sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Sağlık Müdürü Ergüney’e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Sağlık Müdürü Ergüney’e veda ziyaretinde bulundu.

Kocaeli’de uzun yıllardır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol  Ergüney’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Tanç’ın Kocaeli’de bulunduğu süre boyunca yaptığı çalışmalar ve sağlıkla ilgili konular  hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

TANÇ “SAĞLIĞIN İÇİNDE OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM”

Tanç, sağlık camiasının içinde yer almaktan ve ilgilenmekten her zaman mutluluk duyduğunu ifade ederek “Sağlık sektörü çok hassas bir konu. Vatandaşlarımızın ve sağlık çalışanlarının iletişimi çift yönlü ve kuvvetli olmalı, karşılıklı sevgi ve saygı duyulmalı. Görev hayatım boyunca bütün Anadolu’da çalışma fırsatı buldum ve şunu öğrendim. Tecrübe önemlidir, insanı ustalaştırır ama bilge kılmaz. Yöneticilerin ise biraz daha halka bilgelikle yaklaşması gerekir. Çalışırken hep bu anlayış içinde hizmet ettim ve bundan sonrada bu anlayışla yaşamıma devam edeceğim” dedi.

ERGÜNEY “ÇOK DEĞERLİ BİR DEVLET ADAMI”

Kocaeli’de görev yaptığı süre zarfında Tanç’la birlikte çalışmaktan, sağlık camiası olarak memnuniyet duyduklarını söyleyen Ergüney “ Sayın Valimiz Beyazıt Tanç’la birkaç yıl beraber çalıştık. Kendisi çok değerli bir devlet adamı, örnek bir şahsiyet. Bizlere her zaman bir abi gibi davrandı. Kendisiyle Sayın Valimizin önderliğinde bir çok önemli projeye imza attık, uyumlu çalıştık. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatında da bir çok sosyal proje ile ilgili olacağını biliyoruz. Ülkemize ve ilimize yaptığı çalışmalar ve sağlık alanındaki katkıları nedeniyle kurumum adına teşekkür ediyor, emeklilik hayatı boyunca sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.