Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sürüm;Ekonomik sıkıntı yaşayan esnafın desteğe ihtiyacı var

SİYASET 05.12.2020 - 23:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2290+ kez okundu.
 

Sürüm;Ekonomik sıkıntı yaşayan esnafın desteğe ihtiyacı var

İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm kısıtlamalar sonrasında işleri iyice azalan ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnafın desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek her zaman yanlarında olacaklarını söyledi

Kısa bir sürede tüm dünyaya yayılan ve her geçen gün etkisini daha fazla arttıran Covid-19 pandemisi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Pandeminin en çok etkilediği kesimlerin başında ise esnaf geliyor. Pandemi sürecinden bu yana işleri ciddi oranda düşen esnaf, çok zor günler geçiriyor. İşleri durma noktasına gelen ve pandemi süreciyle birlikte iflasla karşı karşıya kalan esnaf, çok büyük zarar gördü. Pandemi koşullarında yapmış olduğumuz gerek esnaf ziyaretlerinde gerekse vatandaşlarımız ile sohbetlerimiz sırasında körfez halkımız dertli,evlerine yiyecek alamadıklarını bazı günler ekmek dahi alacak durumları olmadığını ifade ediyorlar. Bunun yanı sıra durumu kötü olan bölgelerimiz Hereke Kisladüzü Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi bir çok vatandaşlarımız citlere asılan ekmekler ile beslenmelerini sağlıyorlar. Körfez Belediyesinin halk ekmek satışlarını bu vatandaşlarımıza ücretsiz olarak temin etmelerini istiyoruz. Aylardır yaşadığımız bu zor zamanlarda vatandaşlarımız ve esnaf, her geçen gün daha da kötüleşen ekonomik koşullar altında ezildiklerini ve artık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek yetkililerden destek istiyor. Esnaflarımız kuşkusuz en çok etkilenenler arasında,Pandemi nedeniyle işlerinin yüzde 90 oranında düştüğüne dikkat çeken esnaf, özellikle küçük esnafa verilen desteklerin yetersiz olduğundan yakınıyor. Yetkililerden hibe desteği başta olmak üzere kira, elektrik, su ve doğalgaz gibi ödemeleri için destek isteyerek bu süreçte vergilerin, SGK ve BAĞ-KUR primlerinin de kendilerinden alınmamasını talep ediyoruz. Sosyal devlet olmanın temel kuralı kaynakları toplum yararına kullanmaktır. İktidar istediği takdir de esnafımızın ve vatandaşımızın içinde bulunduğu girdaptan çıkabilmesi için yeterli kaynağı bulabilir. Bu tercih olayıdır. Biz İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı olarak İktidara sesleniyoruz,dünde bugünde olduğu gibi vatandaşımızın ve esnafımızın sesi olacağız. Genel Başkanımız Sn.Meral Aksener'in dediği gibi : Gelin en az 14 - 21 günlük bir karantina uygulayın. Aşı umuduna kadar Türkiye rahatlasın. Ama bunu yaparken işletmeleri ve çalışanları ayakta tutacak tedbirleri almayı ihmal etmeyin. İşletmelere nakit desteği verin. Çalışanlara nakit desteği verin.İzole oldukları süre zarfında asgari ücret tutarında yardımda bulunun. Türkiye’nin parası var. Türkiye’nin gerekli desteği verecek gücü var.
İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm kısıtlamalar sonrasında işleri iyice azalan ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnafın desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek her zaman yanlarında olacaklarını söyledi

Kısa bir sürede tüm dünyaya yayılan ve her geçen gün etkisini daha fazla arttıran Covid-19 pandemisi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Pandeminin en çok etkilediği kesimlerin başında ise esnaf geliyor.

Pandemi sürecinden bu yana işleri ciddi oranda düşen esnaf, çok zor günler geçiriyor. İşleri durma noktasına gelen ve pandemi süreciyle birlikte iflasla karşı karşıya kalan esnaf, çok büyük zarar gördü.

Pandemi koşullarında yapmış olduğumuz gerek esnaf ziyaretlerinde gerekse vatandaşlarımız ile sohbetlerimiz sırasında körfez halkımız dertli,evlerine yiyecek alamadıklarını bazı günler ekmek dahi alacak durumları olmadığını ifade ediyorlar.

Bunun yanı sıra durumu kötü olan bölgelerimiz Hereke Kisladüzü Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi bir çok vatandaşlarımız citlere asılan ekmekler ile beslenmelerini sağlıyorlar.

Körfez Belediyesinin halk ekmek satışlarını bu vatandaşlarımıza ücretsiz olarak temin etmelerini istiyoruz.

Aylardır yaşadığımız bu zor zamanlarda vatandaşlarımız ve esnaf, her geçen gün daha da kötüleşen ekonomik koşullar altında ezildiklerini ve artık dayanacak güçlerinin kalmadığını belirterek yetkililerden destek istiyor.

Esnaflarımız kuşkusuz en çok etkilenenler arasında,Pandemi nedeniyle işlerinin yüzde 90 oranında düştüğüne dikkat çeken esnaf, özellikle küçük esnafa verilen desteklerin yetersiz olduğundan yakınıyor. Yetkililerden hibe desteği başta olmak üzere kira, elektrik, su ve doğalgaz gibi ödemeleri için destek isteyerek bu süreçte vergilerin, SGK ve BAĞ-KUR primlerinin de kendilerinden alınmamasını talep ediyoruz.

Sosyal devlet olmanın temel kuralı kaynakları toplum yararına kullanmaktır.

İktidar istediği takdir de esnafımızın ve vatandaşımızın içinde bulunduğu girdaptan çıkabilmesi için yeterli kaynağı bulabilir.

Bu tercih olayıdır.

Biz İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı olarak İktidara sesleniyoruz,dünde bugünde olduğu gibi vatandaşımızın ve esnafımızın sesi olacağız.

Genel Başkanımız Sn.Meral Aksener'in dediği gibi :

Gelin en az 14 - 21 günlük bir karantina uygulayın. Aşı umuduna kadar Türkiye rahatlasın. Ama bunu yaparken işletmeleri ve çalışanları ayakta tutacak tedbirleri almayı ihmal etmeyin. İşletmelere nakit desteği verin. Çalışanlara nakit desteği verin.İzole oldukları süre zarfında asgari ücret tutarında yardımda bulunun. Türkiye’nin parası var. Türkiye’nin gerekli desteği verecek gücü var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.