Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sürücü kursunun motorlarını çaldılar

ASAYİŞ 26.07.2019 - 16:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1844+ kez okundu.
 

Sürücü kursunun motorlarını çaldılar

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Fener Sokak’ta yer alan bir sürücü kursuna ait motosikletleri çalmak isteyen şahıs suçüstü yakalandı.

  Edinilen bilgilere göre , 3 motosiklet hırsızlığının gerçekleşmesi sonrasında yapılan takipte, Yeni Yalı Mahallesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi altıda yer alan kapalı Pazar alanında bir şahıs şüphe üzerine durduruldu. Motosikletinde yapılan incelemede çalıntı olduğu görüldü ve K.O. adlı şahıs gözaltına alındı. Şahsı yapılan sorgusu sırasında motosikleti Y. adlı şahıstan aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Yavuz Sultan Selim Mahallesi Erdemirci Sokak’ta yapılan baskında Y.Y. adlı şahıs ve çaldığı iddia edilen 3 motosiklet ele geçirilerek suçüstü yapıldı. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç ve Suç Önlemem Büro ekiplerince yapılan çalışma sonrasında yakalanan 2 kişi sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Çalınan motosikletler içinde ilçede ki bir eğitim kurumuna ait motosikletlerin de olduğu görüldü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.  
Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Fener Sokak’ta yer alan bir sürücü kursuna ait motosikletleri çalmak isteyen şahıs suçüstü yakalandı.

 

Edinilen bilgilere göre , 3 motosiklet hırsızlığının gerçekleşmesi sonrasında yapılan takipte, Yeni Yalı Mahallesi Necmettin Erbakan Kültür Merkezi altıda yer alan kapalı Pazar alanında bir şahıs şüphe üzerine durduruldu. Motosikletinde yapılan incelemede çalıntı olduğu görüldü ve K.O. adlı şahıs gözaltına alındı.

Şahsı yapılan sorgusu sırasında motosikleti Y. adlı şahıstan aldığı öğrenildi. Bunun üzerine Yavuz Sultan Selim Mahallesi Erdemirci Sokak’ta yapılan baskında Y.Y. adlı şahıs ve çaldığı iddia edilen 3 motosiklet ele geçirilerek suçüstü yapıldı. Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç ve Suç Önlemem Büro ekiplerince yapılan çalışma sonrasında yakalanan 2 kişi sorgulanmak üzere gözaltına alındı. Çalınan motosikletler içinde ilçede ki bir eğitim kurumuna ait motosikletlerin de olduğu görüldü. Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.