Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SUMOTAŞ Kongresi'nde gerginlik

GÜNDEM 09.08.2020 - 00:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1956+ kez okundu.
 

SUMOTAŞ Kongresi'nde gerginlik

Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağanüstü kongresinde başkanlık için 3 isim yarıştı. Tansiyonun hiç düşmediği kongrede hakaretlere maruz kalan önceki dönem Kooperatif Başkanı Mehmet Top, polis eşliğinde salondan dışarı çıkarıldı.

Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağanüstü kongresinde başkanlık için 3 isim yarıştı. Tansiyonun hiç düşmediği kongrede hakaretlere maruz kalan önceki dönem Kooperatif Başkanı Mehmet Top, polis eşliğinde salondan dışarı çıkarıldı.  Bölgenin en büyük taşıma kooperatifi olan ve 491 üyesi bulunan SUMOTAŞ’ta Başkan Marika Mehmet Top, geçtiğimiz aylarda yapılan tartışmalı mali kongrede kooperatif başkanlığından istifa etmek zorunda kalmıştı. Top’un istifasından sonra mevcut yönetim içerisinden Mehmet Yılmaz başkan seçilmişti. Yaşanan sorunlardan ve ortaya atılan iddialardan sonra görevinden istifa eden Mehmet Top,  gerçekleşen kongrede aday olmadı. Gergin geçen kongre Suadiye düğün salonunda yapıldı. Kongrede Çepni Mahallesi eski Muhtarı Hayri Turoğlu, KartepeMuhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ile Suadiye Mahalle Muhtarı Vehbi Gündüz yarıştı. 12 MİLYONLUK BORÇ TARTIŞMASI SUMOTAŞ’ta istifa eden eski başkan Marika Mehmet Top yaptığı konuşmada, “İstifa ederken ne varsa ortaya çıksın dedim. Görev süreme kadar suçlu varsa benim. 31.12.2019’a kadar Sumutoş’ta ne kadar kayıp yaşandı? Sigorta ne kadar var? Lastik alacağımız ne kadar var? Aidat alacağımız ne kadar var? Ne kadar borcumuz varsa yazın. Çıkartıp koysunlar. Buyurun. Bu mali bilanço ve faaliyet raporunu sunun. Hepsini yanıtlayacağım. Bu bilanço bugün ister onaylanasın ister onaylanmasın ben buradayım” ifadelerini kullandı. Top’un açıklaması sonrası salonda nabız yükselirken, kongreye katılan üyeler SUMOTAŞ’a ait olan 12 milyon borcu eski Başkan Top’a yükledi. POLİS ZORU İLE DIŞARI ÇIKARTILDI Eski Başkan Top konuşmaya devam etmek isterken, üyeler divana müdahale etti. Emniyet güçleri sık sık salondakileri sakinleştirmeye çalıştı. Çıkan arbedelere polis müdahale etmek zorunda kaldı. Yaşanan olaylar sonrası Divan Başkanı Muharrem Topçu salonu sükunete davet etti. Polis üyelerin hakaretine uğrayan eski Başkan Marika Mehmet Top’u salondan çıkartmak zorunda kaldı. Salondaki nabız buna rağmen yine düşmedi. Divan’ın aldığı kararları duymayan üyeleri sürekli itiraz etti. Tartışmaların sonunda adayların konuşmaları yapılmayarak oylamaya geçildi. Hayri Turoğlu’nun yönetimi Turoğlu’nun yönetim kurulunda Zeki Tüzer, Hüseyin Erhan, İrfan İhtiyar, Sinan Toplu, Hasan Genç, Recep Kazdal bulunuyor. Denetim kurulunda ise Aytekin Top, Yasin Akhisar, Saim Atabay var. Vehbi Gündüz’ün yönetimi Vehbi Gündüz’ ün yönetim kurulunda Kerim Kıvanç, Zihni Karakaya, Murat Güneş, Tayyip Özyılmaz, Zeki Gede, Ercan Ankara bulunuyor. Denetim kurulunda ise Musa Öğünç, Taner Karagül, Serkan Öngel var. Hüseyin Türker’ in yönetimi Hüseyin Türker’ in yönetim kurulunda Şükrü Oktay, Emre Çakır, Mehmet Kara, Fehmi Memiş, Erkan Göl, Hakan Süral bulunuyor.  Denetim kurulunda ise Recep Küçük, Tevfik Şeker, Halil Adıgüzel var.  
Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağanüstü kongresinde başkanlık için 3 isim yarıştı. Tansiyonun hiç düşmediği kongrede hakaretlere maruz kalan önceki dönem Kooperatif Başkanı Mehmet Top, polis eşliğinde salondan dışarı çıkarıldı.

Suadiye Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin olağanüstü kongresinde başkanlık için 3 isim yarıştı. Tansiyonun hiç düşmediği kongrede hakaretlere maruz kalan önceki dönem Kooperatif Başkanı Mehmet Top, polis eşliğinde salondan dışarı çıkarıldı. 

Bölgenin en büyük taşıma kooperatifi olan ve 491 üyesi bulunan SUMOTAŞ’ta Başkan Marika Mehmet Top, geçtiğimiz aylarda yapılan tartışmalı mali kongrede kooperatif başkanlığından istifa etmek zorunda kalmıştı. Top’un istifasından sonra mevcut yönetim içerisinden Mehmet Yılmaz başkan seçilmişti. Yaşanan sorunlardan ve ortaya atılan iddialardan sonra görevinden istifa eden Mehmet Top,  gerçekleşen kongrede aday olmadı. Gergin geçen kongre Suadiye düğün salonunda yapıldı. Kongrede Çepni Mahallesi eski Muhtarı Hayri Turoğlu, KartepeMuhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ile Suadiye Mahalle Muhtarı Vehbi Gündüz yarıştı.

12 MİLYONLUK BORÇ TARTIŞMASI

SUMOTAŞ’ta istifa eden eski başkan Marika Mehmet Top yaptığı konuşmada, “İstifa ederken ne varsa ortaya çıksın dedim. Görev süreme kadar suçlu varsa benim. 31.12.2019’a kadar Sumutoş’ta ne kadar kayıp yaşandı? Sigorta ne kadar var? Lastik alacağımız ne kadar var? Aidat alacağımız ne kadar var? Ne kadar borcumuz varsa yazın. Çıkartıp koysunlar. Buyurun. Bu mali bilanço ve faaliyet raporunu sunun. Hepsini yanıtlayacağım. Bu bilanço bugün ister onaylanasın ister onaylanmasın ben buradayım” ifadelerini kullandı. Top’un açıklaması sonrası salonda nabız yükselirken, kongreye katılan üyeler SUMOTAŞ’a ait olan 12 milyon borcu eski Başkan Top’a yükledi.

POLİS ZORU İLE DIŞARI ÇIKARTILDI

Eski Başkan Top konuşmaya devam etmek isterken, üyeler divana müdahale etti. Emniyet güçleri sık sık salondakileri sakinleştirmeye çalıştı. Çıkan arbedelere polis müdahale etmek zorunda kaldı. Yaşanan olaylar sonrası Divan Başkanı Muharrem Topçu salonu sükunete davet etti. Polis üyelerin hakaretine uğrayan eski Başkan Marika Mehmet Top’u salondan çıkartmak zorunda kaldı. Salondaki nabız buna rağmen yine düşmedi. Divan’ın aldığı kararları duymayan üyeleri sürekli itiraz etti. Tartışmaların sonunda adayların konuşmaları yapılmayarak oylamaya geçildi.

Hayri Turoğlu’nun yönetimi

Turoğlu’nun yönetim kurulunda Zeki Tüzer, Hüseyin Erhan, İrfan İhtiyar, Sinan Toplu, Hasan Genç, Recep Kazdal bulunuyor. Denetim kurulunda ise Aytekin Top, Yasin Akhisar, Saim Atabay var.

Vehbi Gündüz’ün yönetimi

Vehbi Gündüz’ ün yönetim kurulunda Kerim Kıvanç, Zihni Karakaya, Murat Güneş, Tayyip Özyılmaz, Zeki Gede, Ercan Ankara bulunuyor. Denetim kurulunda ise Musa Öğünç, Taner Karagül, Serkan Öngel var.

Hüseyin Türker’ in yönetimi

Hüseyin Türker’ in yönetim kurulunda Şükrü Oktay, Emre Çakır, Mehmet Kara, Fehmi Memiş, Erkan Göl, Hakan Süral bulunuyor.  Denetim kurulunda ise Recep Küçük, Tevfik Şeker, Halil Adıgüzel var.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.