Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Speaking Cafe’de Dünya Kültürleri

KÜLTÜR 25.02.2019 - 12:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2102+ kez okundu.
 

Speaking Cafe’de Dünya Kültürleri

Şimdiye kadar birçok ülkenin kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe, son olarak Rusya Kültür gecesine ev sahipliği yaptı.

Şimdiye kadar birçok ülkenin kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe, son olarak Rusya Kültür gecesine ev sahipliği yaptı. Belsa Kuyumcular Çarşısı üzerinde bulunan Speaking Cafe’de Rusya Kültür gecesinde Rusya’nın ulusal marşı okunduktan sonra Rusya tarihi hakkında bilgi verildi. Programa, ülkenin geleneksel yemekleri, dansları ve kıyafetleri hakkında bilgi verilerek devam edildi.  Rusya mutfağı hakkında da katılımcılara bilgi veren Daşa Alekseeva, son olarak Rusya’dan getirdiği tatlıları ikram ederek programı noktaladı. Genç ziyaretçilerin yanı sıra ilimizde bulunan Aiesec stajyerleri de yabancı kültür gecesine büyük ilgi gösterdi. MY KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SPEAKİNG KAFE’DE Kocaali’de eğitim veren okullarında ziyaret ederek, büyük ilgi gösterdiği Speaking Kafenin misafirleri arasında MY Kolej öğrencileri de yer aldı.  Speaking Kafeyi ziyaret eden MY Kolej öğrencileri yurt dışından gelen öğrenciler ile pratik yaptılar.  Kendileri için farklı bir etkinlik olduğunu belirten öğrenciler,   kafeden mutlu ayrıldılar. FARKLI KÜLTÜRLER Speaking Kafe’nin faaliyetleri ile ilgili bilgiler sunan İzmit Belediyesi yetkilileri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın önem verdiği projelerinden olan Speaking Kafe’de öğrencilerin farklı kültürlerle bir araya gelmesinin önemine vurgu yapıldı. İngilizce pratik yapma şansı yakalayan öğrencilerin, bu tür programlardan büyük keyif aldığı da ifade edildi.  
Şimdiye kadar birçok ülkenin kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe, son olarak Rusya Kültür gecesine ev sahipliği yaptı.

Şimdiye kadar birçok ülkenin kültürünün tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe, son olarak Rusya Kültür gecesine ev sahipliği yaptı.

Belsa Kuyumcular Çarşısı üzerinde bulunan Speaking Cafe’de Rusya Kültür gecesinde Rusya’nın ulusal marşı okunduktan sonra Rusya tarihi hakkında bilgi verildi. Programa, ülkenin geleneksel yemekleri, dansları ve kıyafetleri hakkında bilgi verilerek devam edildi.  Rusya mutfağı hakkında da katılımcılara bilgi veren Daşa Alekseeva, son olarak Rusya’dan getirdiği tatlıları ikram ederek programı noktaladı. Genç ziyaretçilerin yanı sıra ilimizde bulunan Aiesec stajyerleri de yabancı kültür gecesine büyük ilgi gösterdi.

MY KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SPEAKİNG KAFE’DE

Kocaali’de eğitim veren okullarında ziyaret ederek, büyük ilgi gösterdiği Speaking Kafenin misafirleri arasında MY Kolej öğrencileri de yer aldı.  Speaking Kafeyi ziyaret eden MY Kolej öğrencileri yurt dışından gelen öğrenciler ile pratik yaptılar.  Kendileri için farklı bir etkinlik olduğunu belirten öğrenciler,   kafeden mutlu ayrıldılar.

FARKLI KÜLTÜRLER

Speaking Kafe’nin faaliyetleri ile ilgili bilgiler sunan İzmit Belediyesi yetkilileri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın önem verdiği projelerinden olan Speaking Kafe’de öğrencilerin farklı kültürlerle bir araya gelmesinin önemine vurgu yapıldı. İngilizce pratik yapma şansı yakalayan öğrencilerin, bu tür programlardan büyük keyif aldığı da ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.