Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SP'li Batmanlar; Baran'ın memur olma gerekçesi ne ?

SAĞLIK 20.03.2020 - 14:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2374+ kez okundu.
 

SP'li Batmanlar; Baran'ın memur olma gerekçesi ne ?

Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı Mehmet Batmanlar, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Kartepe Belediyesi’ne memur olarak işe başlamasının gerekçesinin açıklanmasını istedi

Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı Mehmet Batmanlar, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Kartepe Belediyesi’ne memur olarak işe başlamasının gerekçesinin açıklanmasını istedi. Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kartepe Belediyesi’ne memur olarak işe başlamasına Kartepe Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Batmanlar tepki gösterdi. Batmanlar yaptığı açıklamada, “Kartepemizin gündeminde bulunan körfez  eski Belediye Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olmasına rağmen kendi partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen şahsın istisnai kadrodan Kartepe Belediyesi’ne memur olarak alınmasının ne gibi gerekçelerinin olduğunu kamu oyunu aydınlatıcı ve tatmin edici bir açıklamanın yapılması elzemdir”görüşlerine yer verildi.
Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı Mehmet Batmanlar, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Kartepe Belediyesi’ne memur olarak işe başlamasının gerekçesinin açıklanmasını istedi

Saadet Partisi Kartepe İlçe Başkanı Mehmet Batmanlar, Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Kartepe Belediyesi’ne memur olarak işe başlamasının gerekçesinin açıklanmasını istedi.

Körfez eski Belediye Başkanı İsmail Baran’ın kartepe Belediyesi’ne memur olarak işe başlamasına Kartepe Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Batmanlar tepki gösterdi. Batmanlar yaptığı açıklamada, “Kartepemizin gündeminde bulunan körfez  eski Belediye Başkanı ve 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olmasına rağmen kendi partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen şahsın istisnai kadrodan Kartepe Belediyesi’ne memur olarak alınmasının ne gibi gerekçelerinin olduğunu kamu oyunu aydınlatıcı ve tatmin edici bir açıklamanın yapılması elzemdir”görüşlerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.