Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Solo Türk Nefes Kesti

GÜNDEM 29.06.2019 - 14:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2748+ kez okundu.
 

Solo Türk Nefes Kesti

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kapsamında düzenlenen Solo Türk uçuş gösterisi nefes kesti.

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kapsamında düzenlenen Solo Türk uçuş gösterisi nefes kesti.  Yağan yağmura rağmen Seka Park alanındaki gösteriyi izlemeye gelen yaklaşık 10 bin kişi kurtuluş coşkusunu ve gururunu doyasıya yaşadı. Kocaeli’nin dört bir yanından vatandaşların akın ettiği etkinlikte 28 Haziran tarihinin anlam ve önemi anlatıldı.  Halkoyunları gösterilerinin ardından program Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyetin konuşmalarıyla devam etti. GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYAN GELECEĞİNE DE SAHİP ÇIKAMAZ Binlerce kişiyle kurtuluş etkinliğini hep birlikte yaşamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Hürriyet “ Yunan işgali altında olan İzmit'imiz 98. yıl önce bugün kurtuluşuna kavuştu. Biz de kurtuluşun 98. yılında hep birlik ve beraberliğimiz bizlere güç katsın biz de bu güçle İzmit'imizi daha güçlü yarınlara ulaştıralım, dedik. Yarınlardan umutluyuz çünkü bizler Mustafa Kemallerin, İsmet İnönülerin, Kara Fatmaların, Yahya Kaptanların, bu vatanı kanları pahasına armağan eden aziz şehitlerimizin torunlarıyız. Geçmişine sahip çıkmayan geleceğine de sahip çıkamaz” dedi. GURUR VE MUTLULUK BİRA ARADA Konuşmaların ardından İzmit Körfezi semalarında sahne alan Solo Türk ekibi, binlerce kişinin dolduğu sahil üzerinde birbirinden tehlikeli akrobasi hareketlerini sergiledi. Solo Türk ekibinden bir savaş uçağı ile yapılan gösteriyi cep telefonlarıyla görüntüleyen vatandaşlar gururu ve mutluluğu bir arada yaşadı. ETKİNLİKLER KONSERLERLE SON BULDU SEKA park alanındaki Kurtuluş etkinlikleri Art Nicomedya ve Kocaeli Sanayi Odası Oda orkestrası konserleriyle son buldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de vatandaşlarla birlikte şarkılara eşlik ettiği konserlerde, on binler tek yürek olarak kurtuluş ruhunu birlikte yaşadı.
İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kapsamında düzenlenen Solo Türk uçuş gösterisi nefes kesti.

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılı kapsamında düzenlenen Solo Türk uçuş gösterisi nefes kesti.  Yağan yağmura rağmen Seka Park alanındaki gösteriyi izlemeye gelen yaklaşık 10 bin kişi kurtuluş coşkusunu ve gururunu doyasıya yaşadı.

Kocaeli’nin dört bir yanından vatandaşların akın ettiği etkinlikte 28 Haziran tarihinin anlam ve önemi anlatıldı.  Halkoyunları gösterilerinin ardından program Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyetin konuşmalarıyla devam etti.

GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYAN GELECEĞİNE DE SAHİP ÇIKAMAZ

Binlerce kişiyle kurtuluş etkinliğini hep birlikte yaşamanın gurur ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Hürriyet “ Yunan işgali altında olan İzmit'imiz 98. yıl önce bugün kurtuluşuna kavuştu. Biz de kurtuluşun 98. yılında hep birlik ve beraberliğimiz bizlere güç katsın biz de bu güçle İzmit'imizi daha güçlü yarınlara ulaştıralım, dedik. Yarınlardan umutluyuz çünkü bizler Mustafa Kemallerin, İsmet İnönülerin, Kara Fatmaların, Yahya Kaptanların, bu vatanı kanları pahasına armağan eden aziz şehitlerimizin torunlarıyız. Geçmişine sahip çıkmayan geleceğine de sahip çıkamaz” dedi.

GURUR VE MUTLULUK BİRA ARADA

Konuşmaların ardından İzmit Körfezi semalarında sahne alan Solo Türk ekibi, binlerce kişinin dolduğu sahil üzerinde birbirinden tehlikeli akrobasi hareketlerini sergiledi. Solo Türk ekibinden bir savaş uçağı ile yapılan gösteriyi cep telefonlarıyla görüntüleyen vatandaşlar gururu ve mutluluğu bir arada yaşadı.

ETKİNLİKLER KONSERLERLE SON BULDU

SEKA park alanındaki Kurtuluş etkinlikleri Art Nicomedya ve Kocaeli Sanayi Odası Oda orkestrası konserleriyle son buldu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de vatandaşlarla birlikte şarkılara eşlik ettiği konserlerde, on binler tek yürek olarak kurtuluş ruhunu birlikte yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.