Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt“Gerekli adımları birlikte atacağız”

Körfez Belediyesi 14.05.2019 - 19:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2064+ kez okundu.
 

Söğüt“Gerekli adımları birlikte atacağız”

Çeşitli dernek ve STK’ların yönetimlerini makamında kabul eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’in müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlayacak adımları hep birlikte atacağız.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dernek ve STK temsilcilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Şener Söğüt, son olarak; İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş ve yönetim kurulu, HERGES Derneği, Körfez Su Ürünleri Derneği Başkanı Avni Çakır ve yönetim kurulu ile Yukarı Hereke Merkez Camii Derneği Başkanı İbrahim Temel ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Söğüt, ziyaretler dolayısıyla başkan ve dernek yöneticilerine teşekkür etti. SÖĞÜT, “UYUM İÇİNDE OLACAĞIZ” “Bu şehrin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlayacak adımları hep birlikte atacağız” diyen Başkan Şener Söğüt, “STK’larımızın, muhtarlarımızın şehrimizin gelişimi ve kalkınması noktasında önemli bir misyon üstleneceği kanaatindeyim. İnşallah tam bir uyum içerisinde hareket ederek, Körfez’i daha güzel yarınlara hazırlayacağız” ifadelerini kullandı. FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ STK’ların  kent hayatındaki önemine değinen ve bir kentin gelişimi için sivil aktörlerin çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan Şener Söğüt, ““Başta kültürümüz olmak üzere değerlerimize sahip çıkmada STK’larımızın katkısı büyüktür. Bu katkıyı Körfez’in gelişmesi ve daha da yaşanabilir hale gelmesi noktasında da vereceğinizden şüphem yok. Sizlerin fikirleri bizler için önemli” ifadelerini kullandı.
Çeşitli dernek ve STK’ların yönetimlerini makamında kabul eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’in müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlayacak adımları hep birlikte atacağız.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, dernek ve STK temsilcilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Şener Söğüt, son olarak; İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Fevzi Utaş ve yönetim kurulu, HERGES Derneği, Körfez Su Ürünleri Derneği Başkanı Avni Çakır ve yönetim kurulu ile Yukarı Hereke Merkez Camii Derneği Başkanı İbrahim Temel ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Başkan Söğüt, ziyaretler dolayısıyla başkan ve dernek yöneticilerine teşekkür etti.

SÖĞÜT, “UYUM İÇİNDE OLACAĞIZ”

“Bu şehrin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlayacak adımları hep birlikte atacağız” diyen Başkan Şener Söğüt, “STK’larımızın, muhtarlarımızın şehrimizin gelişimi ve kalkınması noktasında önemli bir misyon üstleneceği kanaatindeyim. İnşallah tam bir uyum içerisinde hareket ederek, Körfez’i daha güzel yarınlara hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ

STK’ların  kent hayatındaki önemine değinen ve bir kentin gelişimi için sivil aktörlerin çok önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan Şener Söğüt, ““Başta kültürümüz olmak üzere değerlerimize sahip çıkmada STK’larımızın katkısı büyüktür. Bu katkıyı Körfez’in gelişmesi ve daha da yaşanabilir hale gelmesi noktasında da vereceğinizden şüphem yok. Sizlerin fikirleri bizler için önemli” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.