Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şoför olarak girdi, amir oldu

SİYASET 31.05.2019 - 13:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2105+ kez okundu.
 

Şoför olarak girdi, amir oldu

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı basın açıklamasında belediyeye şoför olarak giren bir kişinin İmar Kontrol Personel Yardımcısı olduğunu söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı basın açıklamasında belediyeye şoför olarak giren bir kişinin İmar Kontrol Personel Yardımcısı olduğunu söyledi. Hürriyet konuyla ilgili açıklaması şöyle: "BEKAŞ üzerinden alınan işçilerde maaş farkları var. Biri lise mezunu şoför olarak girmiş. İnsan kaynakları müdürü tarafından uyduruk belgelerle İmar Kontrol Personel Yardımcısı olmuş. Sırf maaş yükselsin diye. O işi belki doğru dürüst yapamıyor. Başkan Yardımcılarından biri daha Nevzat Bey gitmeden, kendine özel kadro açtırmış. Olmayan bir kadroyu kendine vermiş. Bazı şeylerde Allahtan korkmak lazım" dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı basın açıklamasında belediyeye şoför olarak giren bir kişinin İmar Kontrol Personel Yardımcısı olduğunu söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yaptığı basın açıklamasında belediyeye şoför olarak giren bir kişinin İmar Kontrol Personel Yardımcısı olduğunu söyledi.

Hürriyet konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"BEKAŞ üzerinden alınan işçilerde maaş farkları var. Biri lise mezunu şoför olarak girmiş. İnsan kaynakları müdürü tarafından uyduruk belgelerle İmar Kontrol Personel Yardımcısı olmuş. Sırf maaş yükselsin diye. O işi belki doğru dürüst yapamıyor. Başkan Yardımcılarından biri daha Nevzat Bey gitmeden, kendine özel kadro açtırmış. Olmayan bir kadroyu kendine vermiş. Bazı şeylerde Allahtan korkmak lazım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.