Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Silahla vuruldu yaralandı

ASAYİŞ 26.05.2018 - 18:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1713+ kez okundu.
 

Silahla vuruldu yaralandı

İzmit Barlar Sokağı mevkiinde silahlı saldırı olayı meydana geldi.

İzmit Barlar Sokağı mevkiinde silahlı saldırı olayı meydana geldi. İzmit Halkevi mevkisi Balıkçılar Pazarı önünde meydana gelen olayda, yolda yürümekte olan Veli Soydan isimli bir şahıs, iddialara göre hemen arkasından gelmekte olan 3 kişiden birinin silahlı saldırısına uğradı. saldırıda elinden ve bacaklarına isabet eden 3 kurşun ile yaralanan Soydan, kendisini yol üzerindeki Hamam Sokak isimli yere attı. Olayı gerçekleştiren şahıs ile yanında bulunan diğer şahıslar ise olay yerinden koşarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede polis ve 112 ekipleri geldi. Yyaralı Veli Soydan isimli şahıs,  yapılan ilk müdahalesi sonrasında ambulansla SEKA Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis bölgede incelemelerde bulunarak zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
İzmit Barlar Sokağı mevkiinde silahlı saldırı olayı meydana geldi.

İzmit Barlar Sokağı mevkiinde silahlı saldırı olayı meydana geldi.

İzmit Halkevi mevkisi Balıkçılar Pazarı önünde meydana gelen olayda, yolda yürümekte olan Veli Soydan isimli bir şahıs, iddialara göre hemen arkasından gelmekte olan 3 kişiden birinin silahlı saldırısına uğradı. saldırıda elinden ve bacaklarına isabet eden 3 kurşun ile yaralanan Soydan, kendisini yol üzerindeki Hamam Sokak isimli yere attı. Olayı gerçekleştiren şahıs ile yanında bulunan diğer şahıslar ise olay yerinden koşarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede polis ve 112 ekipleri geldi. Yyaralı Veli Soydan isimli şahıs,  yapılan ilk müdahalesi sonrasında ambulansla SEKA Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis bölgede incelemelerde bulunarak zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.