Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini tabancayla vurdu

ASAYİŞ 01.06.2020 - 11:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1941+ kez okundu.
 

Sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini tabancayla vurdu

İzmit’te konuşmak için gittiği sevgilisin evinde, sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini tabancayla yaralayan kişi polis tarafından yakalandı. Yaralanan çocuğun ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre İzmit Kuruçeşme Doğan Mahallesi Şeker Sokakta ablası ile birlikte yaşayan sevgilisinin yanına konuşmak için gelen Vural V. (25) isimli şahıs, evin bahçesine gelerek bir süre içeriyi izledi. Bu sırada sevgilisinin ablası tarafından fark edilen Vural V. eve tabancayla rasgele ateş edince pencereden içeri giren mermi, evde bulunan 10 yaşındaki Mehmet Ö.’nün boynuna isabet etti. Vural V., yaralanan Mehmet Ö.’yü olay yerine geldiği ticari taksi ile bölgedeki özel bir hastaneye götürdükten sonra olay yerinden ayrıldı. SEVGİLİ İLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI İlk müdahalesi burada yapılan Mehmet Ö. daha sonra Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede incelemelerde bulunurken aranmaya başlanan şüpheli Vural V. İzmit’te bulunan bir evde sevgilisi ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Vural V.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken ağır yaralanan 10 yaşındaki Mehmet Ö.’nün ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
İzmit’te konuşmak için gittiği sevgilisin evinde, sevgilisinin 10 yaşındaki yeğenini tabancayla yaralayan kişi polis tarafından yakalandı. Yaralanan çocuğun ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre İzmit Kuruçeşme Doğan Mahallesi Şeker Sokakta ablası ile birlikte yaşayan sevgilisinin yanına konuşmak için gelen Vural V. (25) isimli şahıs, evin bahçesine gelerek bir süre içeriyi izledi. Bu sırada sevgilisinin ablası tarafından fark edilen Vural V. eve tabancayla rasgele ateş edince pencereden içeri giren mermi, evde bulunan 10 yaşındaki Mehmet Ö.’nün boynuna isabet etti. Vural V., yaralanan Mehmet Ö.’yü olay yerine geldiği ticari taksi ile bölgedeki özel bir hastaneye götürdükten sonra olay yerinden ayrıldı.

SEVGİLİ İLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI

İlk müdahalesi burada yapılan Mehmet Ö. daha sonra Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede incelemelerde bulunurken aranmaya başlanan şüpheli Vural V. İzmit’te bulunan bir evde sevgilisi ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Vural V.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken ağır yaralanan 10 yaşındaki Mehmet Ö.’nün ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.