Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sertif Gökçe, adaylık başvurusunu yaptı

SİYASET 23.10.2018 - 15:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2608+ kez okundu.
 

Sertif Gökçe, adaylık başvurusunu yaptı

Derince Belediye Başkanlığı için uzun süredir adı geçen Kocaeli Barosu eski Başkanı Sertif Gökçe sabah saatlerinde CHP Derince İlçe binasına giderek adaylık başvurusunu yaptı. Derince ilçesinde adaylık başvurusunda bulunan tek kişi Sertif Gökçe oldu.

Kocaeli Barosu eski başkanı Sertif Gökçe, ilçe Başkanı Nihat Değer’e adaylık başvurusunu yaparak dosyasını teslim etti. Kocaeli ve Derince’de geniş bir kesimin tanıdığı, Kocaeli Barosunun 2 dönem Başkanlığını yapan, hafta sonu yapılan Baro kongresi ile başkanlığı bırakan Sertif Gökçe,  Derince Belediye Başkan adaylığı için ilk adımı attı. CHP Derince İlçe binasına giden Gökçe İlçe başkanı Nihat Değer’e belediye başkan aday adaylığı dosyasını teslim etti. Hayırlı olur inşallah diyerek dosyasını teslim eden Gökçe’yi mütevazi bir adaylık başvurusu yaptı. SERTİF GÖKÇE KİMDİR? 12 Mart 1972 Ardahan doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Ardahan'da tamamladı.1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak, avukatlık stajını Av. Ömer Türkçakal'ın yanında yaptı. 1998 yılından beri Kocaeli Barosu'nda serbest avukat olarak mesleğini icra etmektedir 2014 yılında Kocaeli Baro Başkanı seçildi 2 dönem Baro Başkanlığı görevini yürüttü. CHP’de Gençlik kolları Derince ve İl yönetimlerinde görev aldı. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile demokratik kitle kuruluşlarında görev aldı. Meslektaşı Av. Sibel Gökçe ile 2003 yılında evlendi. 13 yaşında Anıl ve 6 yaşında Aras adında iki çocuk babası.
Derince Belediye Başkanlığı için uzun süredir adı geçen Kocaeli Barosu eski Başkanı Sertif Gökçe sabah saatlerinde CHP Derince İlçe binasına giderek adaylık başvurusunu yaptı. Derince ilçesinde adaylık başvurusunda bulunan tek kişi Sertif Gökçe oldu.

Kocaeli Barosu eski başkanı Sertif Gökçe, ilçe Başkanı Nihat Değer’e adaylık başvurusunu yaparak dosyasını teslim etti. Kocaeli ve Derince’de geniş bir kesimin tanıdığı, Kocaeli Barosunun 2 dönem Başkanlığını yapan, hafta sonu yapılan Baro kongresi ile başkanlığı bırakan Sertif Gökçe,  Derince Belediye Başkan adaylığı için ilk adımı attı. CHP Derince İlçe binasına giden Gökçe İlçe başkanı Nihat Değer’e belediye başkan aday adaylığı dosyasını teslim etti. Hayırlı olur inşallah diyerek dosyasını teslim eden Gökçe’yi mütevazi bir adaylık başvurusu yaptı.

SERTİF GÖKÇE KİMDİR?

12 Mart 1972 Ardahan doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Ardahan'da tamamladı.1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olarak, avukatlık stajını Av. Ömer Türkçakal'ın yanında yaptı. 1998 yılından beri Kocaeli Barosu'nda serbest avukat olarak mesleğini icra etmektedir 2014 yılında Kocaeli Baro Başkanı seçildi 2 dönem Baro Başkanlığı görevini yürüttü. CHP’de Gençlik kolları Derince ve İl yönetimlerinde görev aldı. Çeşitli sivil toplum örgütleri ile demokratik kitle kuruluşlarında görev aldı. Meslektaşı Av. Sibel Gökçe ile 2003 yılında evlendi. 13 yaşında Anıl ve 6 yaşında Aras adında iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.