Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şenöz; “ Tek Adam yönetimini ortadan kaldıracağım”

SİYASET 13.02.2020 - 21:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2534+ kez okundu.
 

Şenöz; “ Tek Adam yönetimini ortadan kaldıracağım”

16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe olağan genel kurulunda başkan aday olan H.Rahmi Şenöz yazılı basın açıklaması yaptı. Şenöz, “ Tek Adam yönetimini ortadan kaldıracağım” dedi.

16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe olağan genel kurulunda başkan aday olan H.Rahmi Şenöz yazılı basın açıklaması yaptı. Şenöz, “ Tek Adam yönetimini ortadan kaldıracağım” dedi. İşte Başkan adayı, H.Rahmi Şenöz’ün basın açıklaması;    Sevgili İyi Parti Delege Ve Üyesi Arkadaşlarım. Hepiniz Biliyorsunuz ki; 31 Mart Yerel Seçimlerinde Körfez Halkı Tarafından Altın Tepsi de  Bize Sunulan Belediye Seçimini Bütün İkaz Ve Uyarılarımıza Rağmen Yanlış Tercihler  Hatalar Sonucunda Elimizin Tersiyle AKP’ye Kaptırdık Bunun Sonucunda da Fikir Ayrılığına Düştüğümüz İçin  Yolumuzu Ayırmak Zorunda Kaldık.         Onun İçin Diyoruz Ki Biz Körfez Halkının Benimseyeceği Elit, Liyakatli Bir Ekiple Başarılmayanları Başarmaya Yapılamayanları Yapmaya Talibiz. Benim Yönetimimde Ben Yok Biz Olacağız. Benim Yönetimim Şeffaf Demokratik Çok Sesli Olacak Alınacak Kararlarda Tüm Yönetici Arkadaşlarımın Fikrini Alıp Ortak Bir Akılda Birleşeceğiz Yani Tüm Yönetici Arkadaşlarım Taşın Altına Elini Sokacak Böylece Karşı Olduğumuz Tek Adam Yönetimini Ortadan Kaldıracağım. Ayrıca Parti İçi Huzuru Sağlamak İçin Kimseyi Dışlamayacak Ötekileştirmeyeceğim Herkesi Kucaklayacağım.         Adaylığımı Açıkladıktan Sonra Hakkımda Bir Sürü Dedikodu Çıkarıldı. Ama Kimse Bana Kirli İşi Var ,Yalancı Sahtekar, Dolandırıcı  Şunun Adamı Bunun Adamı Diyemedi Neymiş Efendim Şenöz Yaşlıymış Başkanlık Yapamazmış Oysa Bilmiyorlar ki  H.Rahmi Şenöz’ ün 18 Yaşındaki Delikanlının Heyecanı Enerjisi Var. Seçim Döneminde Sizlerle Partimin Düzenlediği Hangi Etkinlikte Hangi Mahallesinde Sokağında Sizlerle Olmadım O Zaman Delikanlıydım da Aday Olunca mı Yaşlı Oldum. Evet Arkadaşlar Dogru Söylüyorlar H.Rahmi Şenöz’ den Başkan Olmaz Neden Olmaz Biliyormuşsunuz Şenöz Yalan Söylemez İçi Dışı Birdir Dürüstür Kimseyi Yalanları İle Kandırmaz Bir Yerler de Gelmek İçin Sen Millet Vekili, Sen Belediye Başkanı Sen Meclis Üye Adayımsın Diye Boş Vaatlerde Bulunmaz Mavi Boncuk dağıtmaz Şenöz Bayrağını, Vatanını Milletini Seven Atatürk İlke Ve İnkılaplarına Bağlı Muhafazakar Milliyetçi Biri Oldugu İçin Onun Bunun Adamı Olmadıgı Kimsenin Omuzuna Yük Olmayacağı İçin  H.Rahmi Şenöz Başkan Adayı Olamaz.         Her şeye Rağmen Ben Canı Gönülden İnanıyorum Ki Tüm Delege Arkadaşlarım Hiçbir Baskı Ve Tesir Altında Kalmadan Kendi Hür İradesi yle Oyunu Kullanacaktır. Ben Bu Partide Dünde Vardım Bugünde Varım Yarında Olacağım Hangi Arkadaşım Seçilirse Seçilsin Bir Nefer Gibi Yanında Yer Alacagım. Çıktıgımız Bu Kutlu Yolda Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun. Allaha Emanet Olun Tüm Partili Arkadaşlarıma Hürmet Ve Saygılarımı Sunarım.                 
16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe olağan genel kurulunda başkan aday olan H.Rahmi Şenöz yazılı basın açıklaması yaptı. Şenöz, “ Tek Adam yönetimini ortadan kaldıracağım” dedi.

16 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak İYİ Parti Körfez İlçe olağan genel kurulunda başkan aday olan H.Rahmi Şenöz yazılı basın açıklaması yaptı. Şenöz, “ Tek Adam yönetimini ortadan kaldıracağım” dedi.

İşte Başkan adayı, H.Rahmi Şenöz’ün basın açıklaması;

   Sevgili İyi Parti Delege Ve Üyesi Arkadaşlarım. Hepiniz Biliyorsunuz ki; 31 Mart Yerel Seçimlerinde Körfez Halkı Tarafından Altın Tepsi de  Bize Sunulan Belediye Seçimini Bütün İkaz Ve Uyarılarımıza Rağmen Yanlış Tercihler  Hatalar Sonucunda Elimizin Tersiyle AKP’ye Kaptırdık Bunun Sonucunda da Fikir Ayrılığına Düştüğümüz İçin  Yolumuzu Ayırmak Zorunda Kaldık.

        Onun İçin Diyoruz Ki Biz Körfez Halkının Benimseyeceği Elit, Liyakatli Bir Ekiple Başarılmayanları Başarmaya Yapılamayanları Yapmaya Talibiz. Benim Yönetimimde Ben Yok Biz Olacağız. Benim Yönetimim Şeffaf Demokratik Çok Sesli Olacak Alınacak Kararlarda Tüm Yönetici Arkadaşlarımın Fikrini Alıp Ortak Bir Akılda Birleşeceğiz Yani Tüm Yönetici Arkadaşlarım Taşın Altına Elini Sokacak Böylece Karşı Olduğumuz Tek Adam Yönetimini Ortadan Kaldıracağım. Ayrıca Parti İçi Huzuru Sağlamak İçin Kimseyi Dışlamayacak Ötekileştirmeyeceğim Herkesi Kucaklayacağım.

        Adaylığımı Açıkladıktan Sonra Hakkımda Bir Sürü Dedikodu Çıkarıldı. Ama Kimse Bana Kirli İşi Var ,Yalancı Sahtekar, Dolandırıcı  Şunun Adamı Bunun Adamı Diyemedi Neymiş Efendim Şenöz Yaşlıymış Başkanlık Yapamazmış Oysa Bilmiyorlar ki  H.Rahmi Şenöz’ ün 18 Yaşındaki Delikanlının Heyecanı Enerjisi Var. Seçim Döneminde Sizlerle Partimin Düzenlediği Hangi Etkinlikte Hangi Mahallesinde Sokağında Sizlerle Olmadım O Zaman Delikanlıydım da Aday Olunca mı Yaşlı Oldum. Evet Arkadaşlar Dogru Söylüyorlar H.Rahmi Şenöz’ den Başkan Olmaz Neden Olmaz Biliyormuşsunuz Şenöz Yalan Söylemez İçi Dışı Birdir Dürüstür Kimseyi Yalanları İle Kandırmaz Bir Yerler de Gelmek İçin Sen Millet Vekili, Sen Belediye Başkanı Sen Meclis Üye Adayımsın Diye Boş Vaatlerde Bulunmaz Mavi Boncuk dağıtmaz Şenöz Bayrağını, Vatanını Milletini Seven Atatürk İlke Ve İnkılaplarına Bağlı Muhafazakar Milliyetçi Biri Oldugu İçin Onun Bunun Adamı Olmadıgı Kimsenin Omuzuna Yük Olmayacağı İçin  H.Rahmi Şenöz Başkan Adayı Olamaz.

        Her şeye Rağmen Ben Canı Gönülden İnanıyorum Ki Tüm Delege Arkadaşlarım Hiçbir Baskı Ve Tesir Altında Kalmadan Kendi Hür İradesi yle Oyunu Kullanacaktır. Ben Bu Partide Dünde Vardım Bugünde Varım Yarında Olacağım Hangi Arkadaşım Seçilirse Seçilsin Bir Nefer Gibi Yanında Yer Alacagım. Çıktıgımız Bu Kutlu Yolda Allah Yar Ve Yardımcımız Olsun. Allaha Emanet Olun Tüm Partili Arkadaşlarıma Hürmet Ve Saygılarımı Sunarım.

       

        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.