Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şener Söğüt, Körfez Belediyesi'ni devraldı

SİYASET 11.04.2019 - 16:39, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2743+ kez okundu.
 

Şener Söğüt, Körfez Belediyesi'ni devraldı

31 Mart Yerel Seçimleri sonucu Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geçerek görevi bir önceki dönem başkan olan İsmail Baran’dan devraldı.

AKP’li Şener Söğüt, Körfez Belediyesi’nde düzenlenen programla devir teslim töreniyle görevi bir önceki dönem belediye başkanı olan İsmail Baran’dan devraldı. Söğüt, itiraz sürecinin tamamlanmasının ardından Körfez Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Şener Söğüt mazbatasını aldıktan sonrada Körfez Belediyesi’ne geçti. Belediye personeli yeni başkan Şener Söğüt’ü kapıda karşıladı. BELEDİYE BİNASINDA TÖREN YAPILDI Personelle selamlaşan Şener Söğüt ardından gerçekleştirilen programda katılımcılara hitap etti.  Programa bir önceki dönem Körfez Belediye Başkanı olan İsmail Baran, AKP İl Yöneticileri, AKP Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye personeli katıldı. Protokol konuşmalarının ardından makam odasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. “ŞEREFLİ BİR GÖREV YAPTIM” Körfez eski Başkanı İsmail Baran, Devir Teslim Töreni’nde gerçekleştirdiği konuşmada,”  Biz dönemimizde gönül belediyeciliğimizi yaptık.  Önümüzdeki dönemde de Şener kardeşimle gönül belediyeciliği devam edecek.  Çok şerefli bir görev yaptığımı düşünüyorum.  Bu güzel Körfez’imize hizmet etme imkanı buldum.  170 Milyon’a  yakın eski dönem borçları ödedik ve çok güzel işler yaptık. 5 sene önce görevi devraldık  ve şimdi de görevi devrediyoruz. Başkanım Şener Söğüt’ e bir dost ve abisi olarak her zaman yanında olacağımı ifade etmek istiyorum. Başkanlığı hayırlı olmasını diliyorum” dedi “BİRLİKTE KÖRFEZ’İ YÖNETECEĞİZ” Devir Teslim Töreni’nde İsmail Baran’ın ardından söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Körfez halkı 3 dönemdir AK Parti tarafından yönetiliyor. 4’üncü dönemde de tercihini AK Parti’den, Cumhur İttifakı’ndan yana kullandı. Gönül belediyeciliği yapacağız. Körfez halkının mutluluğu için hep beraber çalışacağız. Birlikte Körfez’i yöneteceğiz” dedi.
31 Mart Yerel Seçimleri sonucu Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt, mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına geçerek görevi bir önceki dönem başkan olan İsmail Baran’dan devraldı.

AKP’li Şener Söğüt, Körfez Belediyesi’nde düzenlenen programla devir teslim töreniyle görevi bir önceki dönem belediye başkanı olan İsmail Baran’dan devraldı. Söğüt, itiraz sürecinin tamamlanmasının ardından Körfez Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Şener Söğüt mazbatasını aldıktan sonrada Körfez Belediyesi’ne geçti. Belediye personeli yeni başkan Şener Söğüt’ü kapıda karşıladı.

BELEDİYE BİNASINDA TÖREN YAPILDI

Personelle selamlaşan Şener Söğüt ardından gerçekleştirilen programda katılımcılara hitap etti.  Programa bir önceki dönem Körfez Belediye Başkanı olan İsmail Baran, AKP İl Yöneticileri, AKP Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve belediye personeli katıldı. Protokol konuşmalarının ardından makam odasında devir teslim töreni gerçekleştirildi.

“ŞEREFLİ BİR GÖREV YAPTIM”

Körfez eski Başkanı İsmail Baran, Devir Teslim Töreni’nde gerçekleştirdiği konuşmada,”  Biz dönemimizde gönül belediyeciliğimizi yaptık.  Önümüzdeki dönemde de Şener kardeşimle gönül belediyeciliği devam edecek.  Çok şerefli bir görev yaptığımı düşünüyorum.  Bu güzel Körfez’imize hizmet etme imkanı buldum.  170 Milyon’a  yakın eski dönem borçları ödedik ve çok güzel işler yaptık. 5 sene önce görevi devraldık  ve şimdi de görevi devrediyoruz. Başkanım Şener Söğüt’ e bir dost ve abisi olarak her zaman yanında olacağımı ifade etmek istiyorum. Başkanlığı hayırlı olmasını diliyorum” dedi

“BİRLİKTE KÖRFEZ’İ YÖNETECEĞİZ”

Devir Teslim Töreni’nde İsmail Baran’ın ardından söz alan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Körfez halkı 3 dönemdir AK Parti tarafından yönetiliyor. 4’üncü dönemde de tercihini AK Parti’den, Cumhur İttifakı’ndan yana kullandı. Gönül belediyeciliği yapacağız. Körfez halkının mutluluğu için hep beraber çalışacağız. Birlikte Körfez’i yöneteceğiz” dedi.

dsc-0165-1554988805.jpg?

dsc-0172-1554988812.jpg?

dsc-0200-1554988816.jpg?

dsc-0205-1554988822.jpg?

dsc-0211-1554988830.jpg?

ener-sogut-2-1554988856.jpg?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.