Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Selami Tanış AK Parti Körfez İlçe Başkanı oldu

SİYASET 30.11.2018 - 14:15, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1899+ kez okundu.
 

Selami Tanış AK Parti Körfez İlçe Başkanı oldu

Selami Tanış AK Parti Körfez İlçe Başkanı oldu Şener Söğüt'ün aday adaylık için istifa etmesiyle boşalan AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına Selami Tanış getirildi.

Selami Tanış AK Parti Körfez İlçe Başkanı olduŞener Söğüt'ün aday adaylık için istifa etmesiyle boşalan AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına Selami Tanış getirildi. AKP’de 7 ilçe başkanının istifa etmesinin ardından, ilçe başkanlarına vekalet edecek isimler belli oldu. Partinin tüzüğü gereği ilçe başkanlığına siyasi ve hukuki işler başkanları vekalet edecek. Konu ile ilgili İl Başkanı Abdullah Eryarsoy genel merkezin vekalet edecek isimleri görevlendireceğini söylerken, vekalet görev sürelerinin daha sonra netleşeceğini belirtti. Mevcut başkan Şener Söğüt’ün 30 Mart 2019 yerel seçimlerde Körfez Belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan başkanlığa yönetimde bulunan başkan yardımcısı Selami Tanış, AK Parti Körfez İlçe Başkan’ı oldu.  
Selami Tanış AK Parti Körfez İlçe Başkanı oldu Şener Söğüt'ün aday adaylık için istifa etmesiyle boşalan AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına Selami Tanış getirildi.

Selami Tanış AK Parti Körfez İlçe Başkanı olduŞener Söğüt'ün aday adaylık için istifa etmesiyle boşalan AK Parti Körfez İlçe Başkanlığına Selami Tanış getirildi.

AKP’de 7 ilçe başkanının istifa etmesinin ardından, ilçe başkanlarına vekalet edecek isimler belli oldu. Partinin tüzüğü gereği ilçe başkanlığına siyasi ve hukuki işler başkanları vekalet edecek. Konu ile ilgili İl Başkanı Abdullah Eryarsoy genel merkezin vekalet edecek isimleri görevlendireceğini söylerken, vekalet görev sürelerinin daha sonra netleşeceğini belirtti.

Mevcut başkan Şener Söğüt’ün 30 Mart 2019 yerel seçimlerde Körfez Belediye başkan aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan başkanlığa yönetimde bulunan başkan yardımcısı Selami Tanış, AK Parti Körfez İlçe Başkan’ı oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.