Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Selahattin Kabadayıoğlu'nun acı günü

07.08.2018 - 22:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2886+ kez okundu.
 

Selahattin Kabadayıoğlu'nun acı günü

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu'nun kayınpederi 82 yaşındaki 2 çocuk babası İzzet İbiş Vefat etti.

Yeniyalı Barbaros Spor Kulübü Başkanı İzzet İbiş hayatını kaybetti. Efsane başkan adıyla tanınan, Körfez’in ilk spor kulübü başkanı olup ayrıca Yeniyalı Barbaros Spor Kulübü Başkanlığı da yapan 2 Çocuk babası  İzzet İbiş (82) hayatını kaybetti. İbiş’in ani ölümü ise tüm spor camiasını ve sevenlerini derinden üzdü. İzzet İbiş’in cenazesi  yarın  Barbaros Hayırseverler Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Körfez Mezarlığına toprağa verilecek. Vefat eden İzzet İbiş aynı zamanda Körfez Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu’nun kayınpederiydi. Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu'nun kayınpederi 82 yaşındaki 2 çocuk babası İzzet İbiş Vefat etti.

Yeniyalı Barbaros Spor Kulübü Başkanı İzzet İbiş hayatını kaybetti.

Efsane başkan adıyla tanınan, Körfez’in ilk spor kulübü başkanı olup ayrıca Yeniyalı Barbaros Spor Kulübü Başkanlığı da yapan 2 Çocuk babası  İzzet İbiş (82) hayatını kaybetti. İbiş’in ani ölümü ise tüm spor camiasını ve sevenlerini derinden üzdü.

İzzet İbiş’in cenazesi  yarın  Barbaros Hayırseverler Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Körfez Mezarlığına toprağa verilecek.

Vefat eden İzzet İbiş aynı zamanda Körfez Belediye Başkan yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu’nun kayınpederiydi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.