Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Seka Tüneli’nde korkutan kaza: 1 yaralı

Trafik Kazası 04.09.2019 - 12:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3607+ kez okundu.
 

Seka Tüneli’nde korkutan kaza: 1 yaralı

İzmit D+100 karayolu Seka Tünel girişinde iki otomobil ve bir kamyonun karıştığı trafik kazasında 10 yaralanırken yolun her iki yönüde trafiğe kapandı.

Alınan bilgiye göre İzmit Tren Garı mevkisi yan yoldan D-100 karayoluna hatalı dönüş yaptığı öne sürülen Salih Yaprak idaresindeki 41 AJ 119 plakalı otomobil, D-100 karayolunun İstanbul yönünde seyir halinde olan Mehmet Balkan idaresindeki 10 ABV 748 çekici plakalı kamyona çarptı. Kontrolden çıkan kamyon orta refüjü ve bariyerleri aştıktan sonra karşı yöne geçerek durabilirken karşı yönden gelen Abdülkerim Demir idaresindeki 41 HJ 322 plakalı otomobil ise bariyerlere çarptı. Yol trafiğe kapandı Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Salih Yaprak, ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle D-100 karayolunun her iki istikameti de trafiğe kapandı. Trafik yaklaşık 1 saat boyunca tünel üzerinden verilirken kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.  
İzmit D+100 karayolu Seka Tünel girişinde iki otomobil ve bir kamyonun karıştığı trafik kazasında 10 yaralanırken yolun her iki yönüde trafiğe kapandı.

Alınan bilgiye göre İzmit Tren Garı mevkisi yan yoldan D-100 karayoluna hatalı dönüş yaptığı öne sürülen Salih Yaprak idaresindeki 41 AJ 119 plakalı otomobil, D-100 karayolunun İstanbul yönünde seyir halinde olan Mehmet Balkan idaresindeki 10 ABV 748 çekici plakalı kamyona çarptı. Kontrolden çıkan kamyon orta refüjü ve bariyerleri aştıktan sonra karşı yöne geçerek durabilirken karşı yönden gelen Abdülkerim Demir idaresindeki 41 HJ 322 plakalı otomobil ise bariyerlere çarptı.

Yol trafiğe kapandı

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Salih Yaprak, ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza nedeniyle D-100 karayolunun her iki istikameti de trafiğe kapandı. Trafik yaklaşık 1 saat boyunca tünel üzerinden verilirken kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürüldü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.