Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SEKA alt geçide radar geliyor

GÜNDEM 23.06.2021 - 11:50, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2366+ kez okundu.
 

SEKA alt geçide radar geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sık sık kazaların yaşandığı SEKA alt geçit ile ilgili radar ihalesine çıkıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sık sık kazaların yaşandığı SEKA alt geçit ile ilgili radar ihalesine çıkıyor. Yaşanan kazalar nedeniyle sık sık gündeme gelen SEKA alt geçit ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğü “SEKA Alt Geçit Tüneli Radar Tabanlı Uyarı Sistemi Malzeme Alım İşi” ihalesine çıkıyor. İhale, 26 Temmuz 2021 tarihinde saat 11.30’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek., “KAZALARIN ASGARİ SEVİYEYE İNDİRİLMESİ” Edinilen bilgilere göre yapılan sistem ile sürücüleri anlık hızları hakkında bilgilendirerek, hızı limitlerin üstünde olan sürücüleri uyarmayı amaçlayan bütünleşik radar tabanlı uyarı sisteminin kurulmasını gerektiren malzemeleri temin ederek, entegrasyon sonrasında tünelde yaşanılan kazaların asgari seviyeye indirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda 2 Adet Taşıyıcı Çelik Konstrüksiyon, 1 Adet Uzaktan Yönetim Yazılımı, 2'şer Adet Modem, Radar Sistemi, Sistem Panosu, Endüstriyel PC, UPS ve Montaj, Test ve Devreye Alma işleri için ihaleye çıkılıyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sık sık kazaların yaşandığı SEKA alt geçit ile ilgili radar ihalesine çıkıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sık sık kazaların yaşandığı SEKA alt geçit ile ilgili radar ihalesine çıkıyor.

Yaşanan kazalar nedeniyle sık sık gündeme gelen SEKA alt geçit ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetim Şube Müdürlüğü “SEKA Alt Geçit Tüneli Radar Tabanlı Uyarı Sistemi Malzeme Alım İşi” ihalesine çıkıyor. İhale, 26 Temmuz 2021 tarihinde saat 11.30’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.,

KAZALARIN ASGARİ SEVİYEYE İNDİRİLMESİ”

Edinilen bilgilere göre yapılan sistem ile sürücüleri anlık hızları hakkında bilgilendirerek, hızı limitlerin üstünde olan sürücüleri uyarmayı amaçlayan bütünleşik radar tabanlı uyarı sisteminin kurulmasını gerektiren malzemeleri temin ederek, entegrasyon sonrasında tünelde yaşanılan kazaların asgari seviyeye indirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda 2 Adet Taşıyıcı Çelik Konstrüksiyon, 1 Adet Uzaktan Yönetim Yazılımı, 2'şer Adet Modem, Radar Sistemi, Sistem Panosu, Endüstriyel PC, UPS ve Montaj, Test ve Devreye Alma işleri için ihaleye çıkılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.