Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SEDAŞ Körfez Müşteri Hizmetleri Merkezi Beğeni Kazandı

GÜNDEM 05.08.2018 - 22:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2931+ kez okundu.
 

SEDAŞ Körfez Müşteri Hizmetleri Merkezi Beğeni Kazandı

SEDAŞ’ın Kocaeli, Körfez Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresinde hizmet vermeye başladı. SEDAŞ’ın yeni müşteri hizmetleri merkezi ofisleri Körfez İlçesinde vatandaşlar ve elektrikçiler tarafından da beğeni kazandı.

SEDAŞ’ın Kocaeli, Körfez Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresinde hizmet vermeye başladı. SEDAŞ’ın yeni müşteri hizmetleri merkezi  ofisleri Körfez İlçesinde vatandaşlar ve elektrikçiler tarafından da beğeni kazandı.  Güler Yüzlü, Çözüm Odaklı Hizmet Dokuz (9) yıldır özel şirket statüsünde elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren SEDAŞ’ın müşteri odaklı olarak hizmet verdiği “Müşteri Hizmetleri Merkezinde”  güler yüzlü hizmet verilmesi, SEDAŞ’ın müşterileri olmak üzere tüm paydaşları ile çözüm esaslı yaklaşımla ilgilenilmesi ve kendilerine yardımcı olunması, SEDAŞ’ın öncelikleri içinde yer alıyor. Modern bir anlayış ile dizayn edilen, ferah ve aydınlık yapısı ile yeni Müşteri Hizmetleri Merkezinde,  SEDAŞ’ın müşteri hizmetleri temsilcileri,  hizmette farkındalık yaratmak istediklerini belirttiler ve SEDAŞ’ın Körfez İlçesinde  de örnek bir kurum olacağı iddiası ile göreve başladılar.  Sadece Elektrik Dağıtım Faaliyeti Verecek 30 Temmuz 2018 Pazartesi gününden itibaren, Yeni Yalı Mahallesi Sakız Sokak No:14/B  Körfez-Kocaeli adresinde hizmet vermeye başlayan SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezinde;  SEDAŞ sadece elektrik dağıtım faaliyetlerine odaklı çalışmaları sürdürüyor. 2013 yılında perakende elektrik satışı ve ödeme noktaları faaliyetini  bırakan SEDAŞ, sadece elektrik dağıtımı faaliyeti  kapsamında şu çalışmalara imza atıyor; Yeni abonelik (yeni yapılan binalarda yapılacak abonelik işlemleri), enerji müsaadesi, proje onayı, gerilim düşüklüğü, kaçak tutanağı ve kaçak takip cezalı ödeme işlemleri ve bunlara ait taksitlendirme, elektrik şebekesine ait talepler, aydınlatma ve direk talepleri, sayaç okuma, kesme - açma, enerji bağlama, sayaç arızası konularında abonelerden gelen başvuru, talep ve önerilere ait işlemleri  gerçekleştiriyor.  
SEDAŞ’ın Kocaeli, Körfez Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresinde hizmet vermeye başladı. SEDAŞ’ın yeni müşteri hizmetleri merkezi ofisleri Körfez İlçesinde vatandaşlar ve elektrikçiler tarafından da beğeni kazandı.

SEDAŞ’ın Kocaeli, Körfez Müşteri Hizmetleri Merkezi yeni adresinde hizmet vermeye başladı. SEDAŞ’ın yeni müşteri hizmetleri merkezi  ofisleri Körfez İlçesinde vatandaşlar ve elektrikçiler tarafından da beğeni kazandı. 

Güler Yüzlü, Çözüm Odaklı Hizmet

Dokuz (9) yıldır özel şirket statüsünde elektrik dağıtım faaliyetlerini sürdüren SEDAŞ’ın müşteri odaklı olarak hizmet verdiği “Müşteri Hizmetleri Merkezinde”  güler yüzlü hizmet verilmesi, SEDAŞ’ın müşterileri olmak üzere tüm paydaşları ile çözüm esaslı yaklaşımla ilgilenilmesi ve kendilerine yardımcı olunması, SEDAŞ’ın öncelikleri içinde yer alıyor. Modern bir anlayış ile dizayn edilen, ferah ve aydınlık yapısı ile yeni Müşteri Hizmetleri Merkezinde,  SEDAŞ’ın müşteri hizmetleri temsilcileri,  hizmette farkındalık yaratmak istediklerini belirttiler ve SEDAŞ’ın Körfez İlçesinde  de örnek bir kurum olacağı iddiası ile göreve başladılar. 

Sadece Elektrik Dağıtım Faaliyeti Verecek

30 Temmuz 2018 Pazartesi gününden itibaren, Yeni Yalı Mahallesi Sakız Sokak No:14/B  Körfez-Kocaeli adresinde hizmet vermeye başlayan SEDAŞ Müşteri Hizmetleri Merkezinde;  SEDAŞ sadece elektrik dağıtım faaliyetlerine odaklı çalışmaları sürdürüyor. 2013 yılında perakende elektrik satışı ve ödeme noktaları faaliyetini  bırakan SEDAŞ, sadece elektrik dağıtımı faaliyeti  kapsamında şu çalışmalara imza atıyor;

Yeni abonelik (yeni yapılan binalarda yapılacak abonelik işlemleri), enerji müsaadesi, proje onayı, gerilim düşüklüğü, kaçak tutanağı ve kaçak takip cezalı ödeme işlemleri ve bunlara ait taksitlendirme, elektrik şebekesine ait talepler, aydınlatma ve direk talepleri, sayaç okuma, kesme - açma, enerji bağlama, sayaç arızası konularında abonelerden gelen başvuru, talep ve önerilere ait işlemleri  gerçekleştiriyor.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.