Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SEDAŞ bakım çalışmalarını iptal etti

GÜNDEM 19.01.2021 - 09:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2622+ kez okundu.
 

SEDAŞ bakım çalışmalarını iptal etti

SEDAŞ olumsuz hava şartları nedeniyle bakım çalışmaları için planlanan kesintileri iptal ettiğini duyurdu

SEDAŞ'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 18-21 Ocak arası tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesinti programı iptal edilmiştir. SEDAŞ olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemize enerji hizmetinin sağlanması için abonelerimizin tüm bildirimleri; 186 Müşteri İletişim Hattımız, 0530 919 19 19 Whatsapp Hattımız, SEDAŞ Mobil (Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz) Web-Chat ve Web Online işlemler kanalları ile üzerinden alınmaktadır."
SEDAŞ olumsuz hava şartları nedeniyle bakım çalışmaları için planlanan kesintileri iptal ettiğini duyurdu

SEDAŞ'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " Bölgemizde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 18-21 Ocak arası tesis ve bakım çalışmaları için planlanan kesinti programı iptal edilmiştir.

SEDAŞ olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Düzce’deki 1,9 milyon abonemize enerji hizmetinin sağlanması için abonelerimizin tüm bildirimleri; 186 Müşteri İletişim Hattımız,

0530 919 19 19 Whatsapp Hattımız,

SEDAŞ Mobil (Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirebilirsiniz)

Web-Chat ve Web Online işlemler kanalları ile üzerinden alınmaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.