Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Seçkin Yiğit vefat etti

YAŞAM 02.11.2018 - 14:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2513+ kez okundu.
 

Seçkin Yiğit vefat etti

İzmit’in tanınan ve sevilen simalarından olan aynı zamanda Seçkin İşkembe'nin kurucularından Seçkin Yiğit vefat etti.

Kocaeli’de yıllardır faaliyet gösteren, Ruhi ve Metin Yiğit kardeşler tarafından kurulan, Seçkin İşkembe’ye adını veren Seçkin Yiğit, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı vefat etti. İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan Seçkin Yiğit’in cenazesi bugün (Cuma)  ikindi namazına müteakip İzmit Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.  Körfez Manşet Gazetesi  olarak merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
İzmit’in tanınan ve sevilen simalarından olan aynı zamanda Seçkin İşkembe'nin kurucularından Seçkin Yiğit vefat etti.

Kocaeli’de yıllardır faaliyet gösteren, Ruhi ve Metin Yiğit kardeşler tarafından kurulan, Seçkin İşkembe’ye adını veren Seçkin Yiğit, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı vefat etti. İzmit’te geniş bir kesim tarafından tanınan Seçkin Yiğit’in cenazesi bugün (Cuma)  ikindi namazına müteakip İzmit Fevziye Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. 

Körfez Manşet Gazetesi  olarak merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.