Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Savcı Muharrem Altunoğlu hayatını kaybetti

Vefat 12.06.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2216+ kez okundu.
 

Savcı Muharrem Altunoğlu hayatını kaybetti

Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Muharrem Altunoğlu 64 yaşında akciğer kanserinden hayatını kaybetti.

Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Muharrem Altunoğlu 64 yaşında akciğer kanserinden hayatını kaybetti. 2017 yılından bu yana Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevini yerine getiren Altunoğlu, bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Altunoğlu akciğer kanseriyle yaşam savaşını tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kocaeli Adliyesi’nden yapılan açıklamada, “Saygıdeğer kişiliğiyle tanıdığımız merhum Cumhuriyet savcımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yargı camiasına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı. Muharrem Altunoğlu kimdir? 1 Nisan 1956 tarihinde Artvin’in Yusufeli ilçesinde doğmuş, hukuk eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptığı yerler; 1982 yılında Gaziantep Yavuzeli Cumhuriyet Başsavcılığında, 1984 yılında Van Gürpınar Cumhuriyet Başsavcılığında, 1986 yılında Sivas Hafik Cumhuriyet Başsavcılığında, 1989 yılında Kastamonu Abana Cumhuriyet Başsavcılığında, 1993 yılında Van Cumhuriyet Başsavcılığında, 1998 yılında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığında, 2012 yılında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığımızda, 2014 yılında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığında görev yapmıştır.  
Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Muharrem Altunoğlu 64 yaşında akciğer kanserinden hayatını kaybetti.

Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Muharrem Altunoğlu 64 yaşında akciğer kanserinden hayatını kaybetti.

2017 yılından bu yana Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevini yerine getiren Altunoğlu, bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Altunoğlu akciğer kanseriyle yaşam savaşını tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kocaeli Adliyesi’nden yapılan açıklamada, “Saygıdeğer kişiliğiyle tanıdığımız merhum Cumhuriyet savcımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve yargı camiasına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Muharrem Altunoğlu kimdir?

1 Nisan 1956 tarihinde Artvin’in Yusufeli ilçesinde doğmuş, hukuk eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptığı yerler;

1982 yılında Gaziantep Yavuzeli Cumhuriyet Başsavcılığında,

1984 yılında Van Gürpınar Cumhuriyet Başsavcılığında,

1986 yılında Sivas Hafik Cumhuriyet Başsavcılığında,

1989 yılında Kastamonu Abana Cumhuriyet Başsavcılığında,

1993 yılında Van Cumhuriyet Başsavcılığında,

1998 yılında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığında,

2012 yılında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığımızda,

2014 yılında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığında görev yapmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.