Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıdoğan, Seçimi Değerlendirdi

SİYASET 03.04.2019 - 22:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2771+ kez okundu.
 

Sarıdoğan, Seçimi Değerlendirdi

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, sonuçları değerlendirdi ve Şener Söğüt’ü tebrik etti

“VİCDANIMIZ RAHAT” 31 Mart seçimleri öncesi Körfez’e farklı bir hava getiren ve çalışmaları ile takdir toplayan Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, seçimlerin ardından değerlendirmelerde bulundu. Teşkilat olarak Körfez’in her karışını tek tek gezdiklerini ve bu anlamda vicdanlarının rahat olduğunu dile getiren Sarıdoğan, “Halkımız tercihini yaptı. Yaptığımız çalışmaların karşılığını alamasakta sonuçlara saygı duyuyor ve Körfez Belediyesi’nin yeni başkanı Şener Söğüt’ü kutluyorum” dedi. “TÜM EKİBİME TEŞEKKÜR ETTİ” Şener Söğüt ve ekibinin önümüzdeki 5 yıllık süreçte Körfez’in sorunlarını ele alan ve ilçenin yaşanılabilir bir yer olması için gerekli çalışmaları hayata geçiren bir yönetim sergilemesini umut ettiğini belirten Sarıdoğan son olarak, “Bu yolda bizi cesaretlendiren, heyecanlandıran, önümüzden koşan adaylarımıza, teşkilatımıza, kadın kollarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Sonucu ne olursa olsun her seçimin sonucu taze bir başlangıçtır” şeklinde konuştu.    
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, sonuçları değerlendirdi ve Şener Söğüt’ü tebrik etti

“VİCDANIMIZ RAHAT”

31 Mart seçimleri öncesi Körfez’e farklı bir hava getiren ve çalışmaları ile takdir toplayan Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, seçimlerin ardından değerlendirmelerde bulundu. Teşkilat olarak Körfez’in her karışını tek tek gezdiklerini ve bu anlamda vicdanlarının rahat olduğunu dile getiren Sarıdoğan, “Halkımız tercihini yaptı. Yaptığımız çalışmaların karşılığını alamasakta sonuçlara saygı duyuyor ve Körfez Belediyesi’nin yeni başkanı Şener Söğüt’ü kutluyorum” dedi.

“TÜM EKİBİME TEŞEKKÜR ETTİ”

Şener Söğüt ve ekibinin önümüzdeki 5 yıllık süreçte Körfez’in sorunlarını ele alan ve ilçenin yaşanılabilir bir yer olması için gerekli çalışmaları hayata geçiren bir yönetim sergilemesini umut ettiğini belirten Sarıdoğan son olarak, “Bu yolda bizi cesaretlendiren, heyecanlandıran, önümüzden koşan adaylarımıza, teşkilatımıza, kadın kollarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Sonucu ne olursa olsun her seçimin sonucu taze bir başlangıçtır” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.