Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıbay; “Sayın Ünlü’nün AKP dışında kendi partisi adına tek bir hedefi yok mu”

SİYASET 30.11.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1691+ kez okundu.
 

Sarıbay; “Sayın Ünlü’nün AKP dışında kendi partisi adına tek bir hedefi yok mu”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yerel seçimler için AKP’yi işaret ederek sarf ettiği ’13-0 kazanacaktır’ açıklamalarına sert çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yerel seçimler için AKP’yi işaret ederek sarf ettiği ’13-0 kazanacaktır’ açıklamalarına sert çıktı. Konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenleyen CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay şu ifadeleri kullandı; “Seçim atmosferinin ısındığı şu günlerde art arda gelen şehit haberleri, ihmallerin doğurduğu üstü örtülmeye çalışılan iş cinayetleri, hükümetin inatla sürdürdüğü yanlış ekonomi politikasından ötürü vatandaşın yoksullukla mücadelesi gibi bir çok duruma çözüm üretmek için partimiz çalışmalarını yürütürken, rant birliğinin içinde yer alan başkanlardan, adaylardan basına yansıyan açıklamaları hayretle takip ediyorum. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın toplantısında, henüz AKP ile görüşmediklerini ama ileri de görüşeceklerini ve işbirliği yaparlarsa Kocaeli’de 13-0 kazanılacağını söylemiş. Sayın Ünlü partisinden, partisinin adaylarından vaz mı geçti de AKP görüşmesini bekliyor? 24 Haziran öncesinde sırtına AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu yeleği giyerek Yürüyüş Yolu’nda broşür dağıtan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP’nin kendilerine herhangi bir ilçede belediye başkan adayı çıkartmalarına izin vermeyeceğini eminim çok iyi biliyordur. MHP, partisinin ideolojisi doğrultusunda, topluma en yararlı hizmeti getirebileceğine inan isimler yerine AKP’nin adaylarına mı bel bağlayacak? MHP’nin Kocaeli’deki seçimleri kazanma hedefi bir kenara bu seçimlerde var olması AKP’nin adayları için broşür dağıtmaktan mı geçiyor? MHP’nin kendi hedefi yok mu, MHP’nin kendisi yok mu? Sayın Ünlü bilmiyor mu AKP eğer yerel seçimlerde tek bir belediyeyi bile alsa MHP seçmeninden aldığı oydan bahsetmeyeceğini, başarıyı kendine mal edeceğini? Partisinin adına tek bir belediye alma hedefi koyamayan, AKP ile 13-0 yapılacağından bahseden bir MHP görüyor olmak, rant birliğinde gelinen noktayı gözler önüne sermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak söylemek isterim ki, hedefimiz sayısal değildir. Hedefimiz Kocaeli’deki rant düzenini bozmak, halkın hakkını halka vermek, vatandaşımıza hizmet etmektir. 31 Mart 2019 akşamı Kocaeli’deki rantçılığı; devlet kaynakları ile yapılan hizmetleri vatandaşa lütuf gibi sunmayan, eşine dostuna ihalelerde, mevki makamlarda yer vermeyen, bu kentte doğan ya da bu kentte doyup kazancını bu kente yatıran, halkın hakkını halka teslim edecek olan belediye başkanlarımız ile bitireceğiz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yerel seçimler için AKP’yi işaret ederek sarf ettiği ’13-0 kazanacaktır’ açıklamalarına sert çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yerel seçimler için AKP’yi işaret ederek sarf ettiği ’13-0 kazanacaktır’ açıklamalarına sert çıktı. Konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenleyen CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay şu ifadeleri kullandı;

“Seçim atmosferinin ısındığı şu günlerde art arda gelen şehit haberleri, ihmallerin doğurduğu üstü örtülmeye çalışılan iş cinayetleri, hükümetin inatla sürdürdüğü yanlış ekonomi politikasından ötürü vatandaşın yoksullukla mücadelesi gibi bir çok duruma çözüm üretmek için partimiz çalışmalarını yürütürken, rant birliğinin içinde yer alan başkanlardan, adaylardan basına yansıyan açıklamaları hayretle takip ediyorum. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın toplantısında, henüz AKP ile görüşmediklerini ama ileri de görüşeceklerini ve işbirliği yaparlarsa Kocaeli’de 13-0 kazanılacağını söylemiş. Sayın Ünlü partisinden, partisinin adaylarından vaz mı geçti de AKP görüşmesini bekliyor? 24 Haziran öncesinde sırtına AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu yeleği giyerek Yürüyüş Yolu’nda broşür dağıtan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AKP’nin kendilerine herhangi bir ilçede belediye başkan adayı çıkartmalarına izin vermeyeceğini eminim çok iyi biliyordur. MHP, partisinin ideolojisi doğrultusunda, topluma en yararlı hizmeti getirebileceğine inan isimler yerine AKP’nin adaylarına mı bel bağlayacak? MHP’nin Kocaeli’deki seçimleri kazanma hedefi bir kenara bu seçimlerde var olması AKP’nin adayları için broşür dağıtmaktan mı geçiyor? MHP’nin kendi hedefi yok mu, MHP’nin kendisi yok mu? Sayın Ünlü bilmiyor mu AKP eğer yerel seçimlerde tek bir belediyeyi bile alsa MHP seçmeninden aldığı oydan bahsetmeyeceğini, başarıyı kendine mal edeceğini? Partisinin adına tek bir belediye alma hedefi koyamayan, AKP ile 13-0 yapılacağından bahseden bir MHP görüyor olmak, rant birliğinde gelinen noktayı gözler önüne sermektedir. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak söylemek isterim ki, hedefimiz sayısal değildir. Hedefimiz Kocaeli’deki rant düzenini bozmak, halkın hakkını halka vermek, vatandaşımıza hizmet etmektir. 31 Mart 2019 akşamı Kocaeli’deki rantçılığı; devlet kaynakları ile yapılan hizmetleri vatandaşa lütuf gibi sunmayan, eşine dostuna ihalelerde, mevki makamlarda yer vermeyen, bu kentte doğan ya da bu kentte doyup kazancını bu kente yatıran, halkın hakkını halka teslim edecek olan belediye başkanlarımız ile bitireceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.