Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sanayi sitesinde kurşunlama 3 yaralı

ASAYİŞ 11.08.2020 - 22:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2284+ kez okundu.
 

Sanayi sitesinde kurşunlama 3 yaralı

İzmit Sanayi Sitesi içinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda 3 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

İzmit Sanayi Sitesi içinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda 3 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Alınan bilgiye göre İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesi 11. Caddede faaliyet gösteren bir iş yerine gelen eski galerici Ali Ü. isimli şüpheli, elindeki tabanca ile iş yerine rast gele ateş etmeye başladı. Saldırganın silahından çıkan mermiler iş yeri içinde bulunan Murat Mut (34), A.D. ve A.K.D. isimli şahıslara isabet etti. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralanan 3 kişi kanlar işinde yere yığılırken olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken olayı gerçekleştiren şüpheli Ali Ü. ise güvenlik görevlileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi.Yakalanan Ali Ü. Polis ekiplerine teslim edilirken alacak verecek meselesi nedeniyle iş yerine geldiği ve rastgele ateş ettiği, bu esnada iş yeri çalışanı iki kişi ile bir müşterinin yaralandığı öğrenildi. 1 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR Yaralılardan ikisinin bacaklarına isabet eden mermilerle yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken diğer yaralının ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Gözaltına alınan şüpheli Ali Ü.’nüneski galerici olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.  Gözaltına alınan şüpheli Ali Ü.’nüneski galerici olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
İzmit Sanayi Sitesi içinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda 3 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

İzmit Sanayi Sitesi içinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen olayda 3 kişi tabancayla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre İzmit Sanayi Mahallesinde bulunan Sanayi Sitesi 11. Caddede faaliyet gösteren bir iş yerine gelen eski galerici Ali Ü. isimli şüpheli, elindeki tabanca ile iş yerine rast gele ateş etmeye başladı. Saldırganın silahından çıkan mermiler iş yeri içinde bulunan Murat Mut (34), A.D. ve A.K.D. isimli şahıslara isabet etti. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralanan 3 kişi kanlar işinde yere yığılırken olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken olayı gerçekleştiren şüpheli Ali Ü. ise güvenlik görevlileri ve çevredeki vatandaşlar tarafından kısa sürede etkisiz hale getirildi.Yakalanan Ali Ü. Polis ekiplerine teslim edilirken alacak verecek meselesi nedeniyle iş yerine geldiği ve rastgele ateş ettiği, bu esnada iş yeri çalışanı iki kişi ile bir müşterinin yaralandığı öğrenildi.

1 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Yaralılardan ikisinin bacaklarına isabet eden mermilerle yaralandığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken diğer yaralının ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Gözaltına alınan şüpheli Ali Ü.’nüneski galerici olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 Gözaltına alınan şüpheli Ali Ü.’nüneski galerici olduğu öğrenilirken polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.