Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şahin;Bunları mahkum ettirmezsem namerdim

SİYASET 14.09.2020 - 14:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2571+ kez okundu.
 

Şahin;Bunları mahkum ettirmezsem namerdim

CHP’nin ilimizdeki sivri dilli siyasetçilerinden olan Kirazlıyalı eski belediye başkanı Cevdet Şahin yapılacak ilk yerel seçimlerde Körfez Belediyesi’ne kesinlikle aday olacağını söyleyip başta İsmail Baran olmak üzere Şener Söğüt’ü mahkemeye verip mahkum ettireceğini söyledi

150 milyonluk mal sattılar Son 10 yılda Körfez Belediyesi’nin 150 milyonluk gayrimenkulünün satıldığını ve bu paralarında yatırıma değil reklama ve lüks harcamalara gittiğini söyleyen Cevdet Şahin bunu yapanları belediye başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz savcılığa vereceğini ve mahkum ettireceğini söyledi. ‘Eğer ben bunları mahkum ettirmezsem kimse cenazeme dahi gelmesin’ diyen Cevdet Şahin ‘Bunların yaptığı belediyecilik değil’ dedi. Karaosmanoğlu’nu mumla aratıyor Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın belediyecilikten çok uzak bir kişi olduğunu ve inanılmaz başarısız olduğunu dile getiren Cevdet Şahin,’Tahir Büyükakın Karaosmanoğlu’nu mumla aratıyor. Kinle, kompleksle belediye başkanlığı yapılmaz. Belediye başkanı herkesi kucaklaması gereken kişidir’ dedi. İzmit’te belediye yok Kocaeli’deki başta büyükşehir ve İzmit olmak üzere bütün belediyeleri başarısız bulan Cevdet Şahin, ‘Bugün ülkemizde bir tek belediye başkanı var o da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tır. Yaptıklarını ve projelerini takdir ediyorum. Ben Hüseyin Avni Şirin’in öğrencisiyim. Koşullar uyarsa Körfez Belediyesi’ne adayım. Yapılan ihanetlere de ortak olmam. Körfez’i kucaklayacak bir yönetim yaparak seçimi alacağım. Tayfun Balıkçı’yı yanıma alıp başkan yardımcısı yapacağım. İnançlıyım, çok kararlıyım ve heyecanlıyım’ dedi.
CHP’nin ilimizdeki sivri dilli siyasetçilerinden olan Kirazlıyalı eski belediye başkanı Cevdet Şahin yapılacak ilk yerel seçimlerde Körfez Belediyesi’ne kesinlikle aday olacağını söyleyip başta İsmail Baran olmak üzere Şener Söğüt’ü mahkemeye verip mahkum ettireceğini söyledi

150 milyonluk mal sattılar

Son 10 yılda Körfez Belediyesi’nin 150 milyonluk gayrimenkulünün satıldığını ve bu paralarında yatırıma değil reklama ve lüks harcamalara gittiğini söyleyen Cevdet Şahin bunu yapanları belediye başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz savcılığa vereceğini ve mahkum ettireceğini söyledi. ‘Eğer ben bunları mahkum ettirmezsem kimse cenazeme dahi gelmesin’ diyen Cevdet Şahin ‘Bunların yaptığı belediyecilik değil’ dedi.

Karaosmanoğlu’nu mumla aratıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın belediyecilikten çok uzak bir kişi olduğunu ve inanılmaz başarısız olduğunu dile getiren Cevdet Şahin,’Tahir Büyükakın Karaosmanoğlu’nu mumla aratıyor. Kinle, kompleksle belediye başkanlığı yapılmaz. Belediye başkanı herkesi kucaklaması gereken kişidir’ dedi.

İzmit’te belediye yok

Kocaeli’deki başta büyükşehir ve İzmit olmak üzere bütün belediyeleri başarısız bulan Cevdet Şahin, ‘Bugün ülkemizde bir tek belediye başkanı var o da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tır. Yaptıklarını ve projelerini takdir ediyorum. Ben Hüseyin Avni Şirin’in öğrencisiyim. Koşullar uyarsa Körfez Belediyesi’ne adayım. Yapılan ihanetlere de ortak olmam.

Körfez’i kucaklayacak bir yönetim yaparak seçimi alacağım. Tayfun Balıkçı’yı yanıma alıp başkan yardımcısı yapacağım. İnançlıyım, çok kararlıyım ve heyecanlıyım’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.