Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sabancı’da Cumhuriyet Coşkusu

GÜNDEM 28.10.2018 - 15:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1723+ kez okundu.
 

Sabancı’da Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı” konserinde büyük coşku yaşandı.

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı” konserinde büyük coşku yaşandı. Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yılı nedeniyle düzenlenen, “Cumhuriyet Bayramı” konseri muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Sabancı Kültür Merkezi’ndeki konser gecesine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Vali Yardımcıları Ekrem Erdoğan, Suat Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan ve çok sayıda davetli katıldı. KOCAELİ TÜRKÜSÜ OKUNDU Şef Yasin Koçman yönetimindeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu gece boyunca birbirinden güzel türküleri başarıyla seslendirdi. Kalıtımın üst seviyede olduğu gecede tüm davetlilere müdürlük tarafından Türk Bayrağı hediye edildi Birçok türküye salonu doldu yüzlerce kişi eşlik etti. Konser gecesinde bir de sürpriz yaşandı. Şef Yasin Koçman ilk defa Yahya Kaptan’ı anlatan Kocaeli Türküsünü seslendirdi. Türkü büyük alkış aldı. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda, “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü seslendirildi. BAYRAKLARLA EŞLİK ETTİLER Salonu dolduran sanatseverler büyük coşkuyla ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak türküye eşlik etti. Gecenin sonunda Vali Aksoy, Şef Yasin Koçman’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Konuşmasında ise; Koromuzdan gönül coğrafyamızı anlatan birçok eser dinledik. Bu birlikteliğimiz, dayanışmamız devam ettiği sürece Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.  Daha sonra protokol koroya katılarak son türküye eşlik etti.        
Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı” konserinde büyük coşku yaşandı.

Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıldönümünü nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı” konserinde büyük coşku yaşandı.

Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yılı nedeniyle düzenlenen, “Cumhuriyet Bayramı” konseri muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Sabancı Kültür Merkezi’ndeki konser gecesine; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Vali Yardımcıları Ekrem Erdoğan, Suat Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan ve çok sayıda davetli katıldı.

KOCAELİ TÜRKÜSÜ OKUNDU
Şef Yasin Koçman yönetimindeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Korosu gece boyunca birbirinden güzel türküleri başarıyla seslendirdi. Kalıtımın üst seviyede olduğu gecede tüm davetlilere müdürlük tarafından Türk Bayrağı hediye edildi Birçok türküye salonu doldu yüzlerce kişi eşlik etti. Konser gecesinde bir de sürpriz yaşandı. Şef Yasin Koçman ilk defa Yahya Kaptan’ı anlatan Kocaeli Türküsünü seslendirdi. Türkü büyük alkış aldı. Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda, “Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” türküsü seslendirildi.
BAYRAKLARLA EŞLİK ETTİLER
Salonu dolduran sanatseverler büyük coşkuyla ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak türküye eşlik etti. Gecenin sonunda Vali Aksoy, Şef Yasin Koçman’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Konuşmasında ise; Koromuzdan gönül coğrafyamızı anlatan birçok eser dinledik. Bu birlikteliğimiz, dayanışmamız devam ettiği sürece Cumhuriyetimiz sonsuza dek yaşayacaktır. Herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.  Daha sonra protokol koroya katılarak son türküye eşlik etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.