Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Saadet Partisi'ne Mimar Sinan'da büyük ilgi

SİYASET 20.06.2018 - 14:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2577+ kez okundu.
 

Saadet Partisi'ne Mimar Sinan'da büyük ilgi

Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, Mimar Sinan Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışını kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adaylarının yer aldığı açılışta, yaklaşık 250 kişi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde sloganlarla yürüyerek, afiş ve gül dağıttılar.

Saadet Partisi Seçim İrtibat Bürosu Petkim Park Siteleri 3, etap evlerinde Sağlık Ocağı karşısında açıldı. Açılış için toplanan kalabalık, ilk önce Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde teşkilat olarak ve Milletvekili adaylarıyla sevgi yürüyüşü yaptılar. Esnaf ziyaretleri de yapan kalabalık gurup, broşür ve gül dağıtarak destek istediler. Yürüyüş sonrasında Seçim İrtibat Bürosu önünde toplanan kalabalık arası da Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu, Milletvekili adayları Recep Sarıdoğan, Reyhan Şengün, Latif Gökhan, İl Başkanı Nurettin Çelik, Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, il ve ilçe yönetimi ile teşkilat ve mahalle yönetimi, üyeler yer aldı. Açılış, Roman müzik gurubunun “Değiştir” adlı şarkısıyla başladı ve açılış konuşmasını yapan Ömer Faruk Coşkun, adım adım sonuca yaklaştıklarını ve mecliste yer alacaklarını söyledi. Coşkun konuşmasında, ekonominin kötüye gitmeye devam ettiğini, doların hızla yükselmeyi sürdürdüğünü ifade ederek, “Halk bize ve kadrolarımıza güveniyor, inanıyor” dedi. Yeniden başlıyoruz Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan’da konuşmasına, “Yeniden sıfırlıyoruz, yeniden başlıyoruz” sözleriyle başlayarak, “16 yıldır meclis dışında kalan Saadet Partisi yeniden parlementoda yer alacak.24 Haziran’da geleceğimizi oylayacağız, destek verin 25 Haziran’da Milli Görüş’ü yeniden parlementoya yollayalım. Bu arkadaşlar 16 yıldır bütün kredilerini tükettiler, Erbakan Hocamızı Cumhurbaşkanı yapacaklarını söylemişlerdi, bizi aldattılar, kandırdılar. Yeter artık, bir daha kandıramayacaklar, parlementoyu onlara dar edeceğiz” dedi. Daha sonra yapılan konuşmalarda da seçimlerin önemi dile getirildi ve sıkı çalışma sonrasında mutlu sona ulaşılabileceği ifade edildi.      
Saadet Partisi Körfez İlçe Teşkilatı, Mimar Sinan Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışını kalabalık bir katılımla gerçekleştirdi. Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adaylarının yer aldığı açılışta, yaklaşık 250 kişi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde sloganlarla yürüyerek, afiş ve gül dağıttılar.

Saadet Partisi Seçim İrtibat Bürosu Petkim Park Siteleri 3, etap evlerinde Sağlık Ocağı karşısında açıldı. Açılış için toplanan kalabalık, ilk önce Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde teşkilat olarak ve Milletvekili adaylarıyla sevgi yürüyüşü yaptılar. Esnaf ziyaretleri de yapan kalabalık gurup, broşür ve gül dağıtarak destek istediler.

Yürüyüş sonrasında Seçim İrtibat Bürosu önünde toplanan kalabalık arası da Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu, Milletvekili adayları Recep Sarıdoğan, Reyhan Şengün, Latif Gökhan, İl Başkanı Nurettin Çelik, Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, il ve ilçe yönetimi ile teşkilat ve mahalle yönetimi, üyeler yer aldı.

Açılış, Roman müzik gurubunun “Değiştir” adlı şarkısıyla başladı ve açılış konuşmasını yapan Ömer Faruk Coşkun, adım adım sonuca yaklaştıklarını ve mecliste yer alacaklarını söyledi. Coşkun konuşmasında, ekonominin kötüye gitmeye devam ettiğini, doların hızla yükselmeyi sürdürdüğünü ifade ederek, “Halk bize ve kadrolarımıza güveniyor, inanıyor” dedi.

Yeniden başlıyoruz

Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan’da konuşmasına, “Yeniden sıfırlıyoruz, yeniden başlıyoruz” sözleriyle başlayarak, “16 yıldır meclis dışında kalan Saadet Partisi yeniden parlementoda yer alacak.24 Haziran’da geleceğimizi oylayacağız, destek verin 25 Haziran’da Milli Görüş’ü yeniden parlementoya yollayalım. Bu arkadaşlar 16 yıldır bütün kredilerini tükettiler, Erbakan Hocamızı Cumhurbaşkanı yapacaklarını söylemişlerdi, bizi aldattılar, kandırdılar. Yeter artık, bir daha kandıramayacaklar, parlementoyu onlara dar edeceğiz” dedi.

Daha sonra yapılan konuşmalarda da seçimlerin önemi dile getirildi ve sıkı çalışma sonrasında mutlu sona ulaşılabileceği ifade edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.