Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Pehlivan, Babacan’ın Partisi’ne katılıyor

SİYASET 17.03.2020 - 00:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2891+ kez okundu.
 

Pehlivan, Babacan’ın Partisi’ne katılıyor

Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ali Babacan'ın kurduğu DEVA partisine katılıyor.

Eski Körfez Belediye Başkanı AKP’li Yunus Pehlivan, Ali Babacan’ın Demokrasi ve Atılım Partisi’ne (DEVA) katılacak. Yunus Pehlivan’ın ÖDTÜ’den sınıf arkadaşı olan Ali Babacan’ın daveti üzerine partiye katılması bekleniyor. Hatta iddialar arasında Yunus Pehlivan’ı Deva Partisi’nden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve Kocaeli’den milletvekili adayı olacağı söyleniyor. Yunus Pehlivan bakalım AKP’den istifa edecek mi? Bekleyip göreceğiz.
Eski Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ali Babacan'ın kurduğu DEVA partisine katılıyor.

Eski Körfez Belediye Başkanı AKP’li Yunus Pehlivan, Ali Babacan’ın Demokrasi ve Atılım Partisi’ne (DEVA) katılacak. Yunus Pehlivan’ın ÖDTÜ’den sınıf arkadaşı olan Ali Babacan’ın daveti üzerine partiye katılması bekleniyor.

Hatta iddialar arasında Yunus Pehlivan’ı Deva Partisi’nden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ve Kocaeli’den milletvekili adayı olacağı söyleniyor.

Yunus Pehlivan bakalım AKP’den istifa edecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.